lyckopillerelin

Alla inlägg den 22 juli 2017

...

Av Elin - 22 juli 2017 21:11


"Till dig
Ett löfte som du får
Jag lovar att älska dig
Så mycket som det bara går"

Mauro Scocco & Sarah Dawn Finer


Jag har inte bråttom, men....


....det är något jag drömmer om och tänkt på så länge. Att jag en dag ska få krama ett par små chokladbruna händer och säga att det är mitt barn. Mitt barn som jag älskar över allt annat på jorden, som jag alltid kommer att skydda och älska. Jag längtar så mycket så det nästan gör ont.

<3

Av Elin - 22 juli 2017 18:42


Hej på er finingar! Har ni haft en bra dag? Igår när jag gick och la mg så såg jag så mycket fram emot idag då vi hade massa mysiga planer. Men saker kom emellan och vi var tvungna att ställa in. Eller åtminstone skjuta upp det. Så jag tog min nya bok som jag börjat på och satte mig och läste. Som vanligt alltså haha. Läste nästan konstant mellan 11-15 men 20 minuters paus vid lunchtid för att äta våfflor.


Vid 15 så blev det helt plötsligt snabba ryck, mamma kom hem efter att ha varit i någon timme hos familjen A och det hade bestämts att vi skulle ta båten och åka till Svartsö för att fika. Yes tänkte jag och kastade på mig flytvästen och traskade till båten, var så glad att vi kom iväg haha och jag visste redan från början att det skulle bli en mysig tur! Så nu blir det massa skärgårdsbilder ännu en gång, men jag kan inte låta bli att fota. Allt är så himla vackert!

Tagga!



Vi åt lite glass och så tog vi en promenad till krogen för att kika lite och sedan åkte vi hemåt igen.

Allsång :D



Nu är vi hemma igen och jag ska alldeles strax sätta mig tillrätta för att fortsätta på min bok. Det blev iallafall en grymt härlig tur och en bra sista-heldag-i- skärgården-på-semestern för mig då jag börjar jobba igen på måndag.



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards