lyckopillerelin

Alla inlägg den 10 juli 2017

Av Elin - 10 juli 2017 17:13


Hej på er finingar! Denna vecka har börjat superbra för mig! Ett härligt sommarväder och brunch ute i parken nedanför mig med en fin vän, går knappt att börja veckan på ett bättre sätt tror jag hehe. Lisa och jag sågs vid 12 vid torget, handlade lite gottigheter, gick upp till mig och hämtade filt och lite annat, för att sedan gå ned till parken här nedanför mig och bruncha. Så mysigt och otroligt lugnt i parken för att vara semestertider och fint väder. Vi satt där och pratade om allt möjligt i några timmar, öppnade en liten flaska bubbel och hade det asnajs. Efter några timmar så var vi båda grymt kaffesugna, så vi plockade ihop och gick upp till mig för lite kaffe och ännu mera snack ute på balkongen. Ja, så har min dag sett ut än så länge. Jag följde med ned för att hämta ut ett paket och handla lite saker inför imorgon när Lisa skulle cykla hem. Resten av dagen blir det lite allsångsförberedelser och slapp. En helt ok start på veckan alltså!

Jag var såååå mätt när vi kom upp till mig, kändes som att jag hade gått upp typ 10 kilo haha!


Nä vänner, nu ska jag öppna mitt paket med kläder som jag hämtade ut, kram på er!

Av Elin - 10 juli 2017 11:13


Idag säger vi grattis till hon som har hjälpt mig genom mycket, mer än vad jag egentligen tror. Hon som ger mig så otroligt mycket glädje i livet, som alltid får mig att må bättre. Hon som ger mig rysningar efter bara första tonen, hon med änglarösten. Hon som varje gång vi ses påminner mig om hur viktig musiken är. Att vi aldrig får sluta tro på den. Idag säger vi ett stort grattis på födelsedagen till världens världens bästa Helen Sjöholm!


En ful min säger jag fort och fotar, hon är självklart med på vad jag menar :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards