lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 25 februari 2018

Ett något sent inlägg om igår.

Av Elin - 25 februari 2018 18:13


Hej på er vänner. Jag skulle ha publicerat detta inlägg imorse, men jag hann helt enkelt inte, så det kommer nu istället. Kommer hem ganska så sent ikväll så vi får se om jag orkar titta in här eller om jag skriver om dagen imorgon. Men här kommer iallafall det inlägget om igår.


**************************************************


God morgon på er mina vänner! Alltså, vilken pers det blev för mig igår. Hade jag tänkt mig för så hade jag planerat helt annorlunda, men nu blev det som det blev helt enkelt.


Tänkte att jag skulle passa på att skriva om gårdagen lite mer redan nu då jag har fullt upp även idag hehe. Efter vårt första evenemang så vilade jag ju på rummet en stund för att sedan möta upp resterande av gänget då vi skulle promenera till resturangen vi hade bokat bord på. För mig blev det grillad lax till middag. Dock så var det ingenting till så blev inte alls mätt, men god var den iallafall haha.



Efter en middagspaus så tog vi oss tillbaka till hotellet och mässan för att köra igång vårt andra evenemang, Young riders lounge där syftet är att på ett enkelt men lyxigt sätt inspirera ungdomar till det valda ämnet som vi bestämt för just detta YRLet som var hur man får en hållbar häst. Det var lite förberedelser, men vi var ju så himla många så det gick hur smidigt som helst! Det blev en lyckad och bra kväll med massa inspirerande hästmänniskor och såkalrt ett helt gän med ungdomar som deltog i evenemanget. Självklart så finns det alltid saker att förbättra, men tycker att det blev bra.

Bild tagen av Alexandra Sjöblom

 

Bild tagen av Alexandra Sjöblom.

 


Bild tagen av Alexandra Sjöblom.


Tror att jag kom upp till hotellrummet strax efter 21 och då var jag heeeelt slut och hade så fruktansvärt ont i hela kroppen!!! De sista 30 minuterna så mådde jag illa och kände mig nästan febrig för jag hade så ont. Kan också bero på att jag fått dåligt med friskluft idag också, men ändå. Så ja, det blev en riktig jäkla pers igår och när jag kom upp på rummet och bytt om till nattline så var typ hela kroppen svullen för jag gått och stått nästan hela dagen. Men det var en väldigt rolig dag såklart!!


Idag blir det något lugnare. Sunna och jag ska titta på tävlingarna nästan hela dagen, jag har ett möte inbokat en timme vid lnuch och sedan vid 18 tror jag så går tåget hem till Stockholm. Så ja, jag antar att det blir på tåget som jag kan logga in här nästa gång. Ha en toppensöndag, det ska jag ha (och det har jag haft!)!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards