lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 25 mars 2018

Stockholm Culture Awards-Musikaliska 25/3-18.

Av Elin - 25 mars 2018 17:32


Hej på er vänner! Nu har jag kommit hem efter några timmars finkultur.


Egentligen så skulle jag stannat inne i stan för att sedan gå på "My fair lady" på Stadsteatern, men jag bestämde mig för några dagar sedan att jag hoppar över den föreställningen. Var ju på den innan jul och tyckte inte att den var så jättebra men ville se Johan Rabaeus i rollen som Higgins, dock så spelar han inte längre och då struntar jag i att se den en andra gång.


Men jaja, åter till eftermiddagen. För några veckor sedan så fick Carola medalj av Stockholm Culture Awards. Så idag på Musikaliska här i Stockholm så hölls det en konsert tillsammans med de tre utvalda "vinnarna". Carola var en av dem, sedan var det Gergely Bogányi från Ungern och Rosemary Forbes-Butler från England om jag minns rätt. Jag hade plats på första parkett, men när jag väl kom fram så fick jag hoppa en rad bak då gänget från Ungern gärna ville sitta tillsammans vilket jag förstår. Jag fick en bra plats ändå tycker jag.


 

Efter lite förseningar så satte de igång, det bjöds på piano, opera och så sjöng Carola ett gäng låtar. En bra konsert. Rosemary Forbes-Butler var otroligt härlig, humor och sjukt bra på opera och Gergely Bogányi var provocerande bra på piano, satt som fastklistrad och kunde inte sluta titta på vilken otrolig känsla han hade när han spelade. Partisk som jag är så var ju Carola bäst haha. Hon bjuder alltid på humor, värme, musikalitet och idag blev det lite spontan gospel som var pricket över i:t! 

   

 

Carola och Rosemary Forbes-Butler avslutade med att sjunga Abbas "Thank you for the music" fantastiskt bra och då blev det självklart lite allsång då typ alla i salen kan den haha.

 


Tre otroligt musikaliska personer på scenen, alla värda sina priser!

 

Stannade kvar lite efteråt för att få prata lite med Carola och fota lite, hennes familj var där och några av hennes närmaste fans så vi var ett gäng som hängde runt henne haha. Jag fick prata lite och vi tog kort, men jag tror att jag ger upp försöket att få någon slags "relation" med henne. Hon är för stor i Sverige och jag blir nästan lite besviken varje gång vi ses för att det känns som att man inte får någon kontakt med henne. Har jag inte lyckats på ca 15 år så lär jag nog inte lyckas i framtiden heller.  Är glad att hon tar sig tiden att fota och prata lite när hon kan, absolut, men det kommer inte bli mer än så tror jag. Istället så får jag njuta av det jag får helt enkelt, sjukt bra underhållning på scenen när det är live och bra musik i öronen när jag vill. Är glad att jag har två andra i mitt musikaliska liv som både ger och tar på ett helt annat sätt, men det är väl det som är bra kanske. Att alla är olika och hjälper mig på olika sätt genom livet :). 

 

Men misförstå mig inte. Carola kommer alltid att vara en självklar del i mitt liv och har en speciell plats i mitt hjärta, gammal kärlek rostar aldrig säger man ju. Bästa bästa C!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards