lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 januari 2018

Av Elin - 4 januari 2018 21:25


Hej vänner. Nu är jag hemma, klädd i myskläder och har lite smått börjat plocka undan julen litegrann.


Var ju i Kista ikväll och kollade på bio. Bortsett från att jag har ganska mycket PMS just nu och slängde mördarblickar på ungdomar som tror att de äger världen när de åker buss så har jag haft en jättemysig kväll. Men tillbaka till bussen, på riktigt-varför har man högtalare och ljudet på högsta volym och står på sätena och dansar när man åker buss? Höll på att bli galen, vart har respekten för andra tagit vägen?! och varför sa inte busschaffören någonting?! Alltså morr!!!! Kom iallafall till kista vid 18:30 och mötte upp Sofi och Anna på bion. Vi var och såg Pitch perfect 2 tillsammans när den kom ut, så självklart så var vi ju tvungna att se den 3dje tillsammans också! Den var riktigt bra tycker jag! Mycket bra musik och många härliga skratt blev det! Har ni inte hunnit se den än? Gör det!

 


Nu ska jagfortsätta att röja lite innan det är dags att sova!

Av Elin - 4 januari 2018 17:12


Hej vänner. Slänger in ett inlägg här undertiden som jag väntar på att min mat ska bli klar.


Igår kväll så var jag ju på IKEA och handlade lite, fyndade då ett tält som jag tog med mig till jobbet idag. Det var lite svårt att få med sig allt på tåg och buss, men det gick! När jag kom och barnen såg att jag hade något nytt med mig så blev det ju såklart superintressant. Jag satte ihop tältet lite snabbt med hjälp av kollegor och sedan lekte barnen loss. Blev väldigt populärt kan jag säga, härligt!


Under eftermiddagen så har jag fixat lite på avdelningen. Har ju jobbat hela jul och nyår, så har lite dåligt samvete för att jag inte har passat på att fixa lite. Så idag tog jag tag i saken och gjorde litegrann iallafall.

Det blev en liten stad :).


Nu ska jag äta lite middag, byta om och sedan åker jag mot Kista för att kolla på bio. See you!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards