lyckopillerelin

Alla inlägg den 20 januari 2018

Av Elin - 20 januari 2018 22:32


God (sen) kväll på er mina vänner. Har precis kommit hem efter att ha ätit en trevlig meddag med mina föräldrar och familjevänner. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, sov i över 12 timmar inatt och har drömt alla möjliga konstiga drömmar under natten. Har varit hemma under dagen där diskmaskin och tvättmaskin har gått varmt i flera timmar, under tiden så har jag städat lite här hemma och kollat lite på Beck hehe. Eftersom jag har haft denna dag oplanerad in i sista sekunden så ringde jag mamma igår kväll och frågade om jag kunde bjuda in mig själv till middagen ikväll, skönt att slippa laga mat och att dessutom få lite sällskap. Kom som sagt hem nyss och nu ska jag bara varva ned lite innan det är dags att gå och sova, klockan står på 07:15 imorgon, då är det konferens hela dagen som gäller-ska bli så kul!

Förrätt, mums!


Efterrätt, mums på det också!


Glömde fota varmräten då jag var så hungrig haha.Strax jag åkte hem så hade vi alla lite bokinspektion då mamma och pappa tänkte ge bort massa böcker som de inte vill ha längre. Älskar sådant haha! Jag fick med mig två böcker hem iallafall!


Nu hörni, är det dags att varva ned lite. Kram på er!

Av Elin - 20 januari 2018 14:57


Hej på er kompisar!


Har ju helt glömt bort att skriva om ett nyårslöfte som jag har detta år. Vem blir inte piggare och gladare av att ha riktiga blommor som pryder sitt hem? Tror det är lite underskattat tyvärr, men mitt nyårslöfte detta är är att köpa riktiga blommor till mig själv lite oftare. Helst en gång i veckan. Vi får se hur länge det håller, kanske är det ett löfte som passar bäst under vintarhalvåret då det är mörkt, grått och trist, vi får se helt enkelt :). Nu står det en tulpanbukett här hemma iallafall som jag köpte igår efter ridningen, lite gladare blir man ju :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards