lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2018

Av Elin - 5 april 2018 20:21


Hej på er vänner. Idag har jag haft fullt upp kan man säga men på ett bra sätt.

 

Jag sov så fruktansvärt dåligt inatt på grund av smärta så när klockan ringde vid 7 så mådde jag illa för jag var så trött. Smärtan hade väl blivit lite bättre men den har kommit och gått hela dagen. Trodde inte att jag skulle orka hela jobbdagen, men det gick faktiskt bra som tur var. Det blev en lugn dag och jag avslutade dagen med ett experiment innan jag kilade emåt. Jag har ju blivit helt såld och vill exprimentera med barnen hela tiden om jag fick välja haha. Idag blev det ett färgglatt experiment med godis och vatten.

Vi har redan bestämt att vi ska göra om det nästa vecka igen med fler färger.


Köpte en kaffe på vägen hem, hann i princip ringa lite samtal, dammsuga och dricka upp kaffet innan Sofi kom på besök. Vi har väl inte gjort så jättemycket. Tittat på serier och lagat mat typ haha. Nu ska jag fixa lite här hemma och sedan så ska jag titta på Wahlgrens värld innan det är dags för att sova. Kram på er!

...

Av Elin - 4 april 2018 20:05


Hörni finingar. Jat tar en liten paus här idag känner jag, tänkte skriva ett längre inlägg först men jag orkar helt enkelt inte. Vissa dagar vill man bara få vara ledsen och lite nere av olika anledningar och idag är en sådan dag när jag helst bara vill isolera mig från allt och alla, det är mycket som snurrar omkring i mitt huvud nu förtiden och jag har ibland lite svårt att putta bort de tuffa tankarna.

 

Imorgon blir det säkert en bättre dag, kram på er.

Av Elin - 4 april 2018 17:50


Alltså, det kändes som att tiden helt plötsligt stannade när jag fiskade upp telefonen ur fickan igår mitt på lunchen "Barbro Lill-babs Svensson är död." Jag skrek ut ett chockat VA!? Jag fattade ingenting till en början och satt helt borta på min stol vid matbordet ett tag. Först blev jag arg, det räcker nu!! Först Jerry Williams och nu Lill-babs. Det ironiska är att jag bara någon dag efter Jerkans död tänkte just den tanken om hur Sverige skulle reagera när Lill-babs dör, och nu kom beskedet.

Lättrörd som jag är så hade jag ju gråten i halsen hela dagen igår och jag klarade knappt av att läsa alla fina ord om henne som folk skrivit på sociala medier. Har fortfarande svårt att tro att detta är sant. Hon ska ju finnas för alltid, hon var Sveriges trygghet på något sätt, hon kan inte bara vara borta! Det känns nästan som att tiden har stannat litegrann, att Sverige har stannat. Vi har verkligen blivit av med en av landets största stjärna, vad kommer hända nu?


Så ofattbart, och jag tänker framför allt på hennes nära och kära som sörjer nu. Fy fan!


Alltid älskad, aldrig glömd. Tack för allt du har gjort för oss!. Vi är många som vill leva vidare, för dig. <3

Av Elin - 3 april 2018 22:03


Hej på er godingar! Ledsen för att jag tittar in här så pass sent, men jag har haft fullt upp hela dagen!


Var ganska så tufft att gå upp imorse när klockan ringde vid 7, men det gick tillslut ändå haha. Idag har jag jobbat förmiddag, eller 8-14. Vi gick till skogen innan lunchen, riktigt härligt med sol och fågelkvitter och glada barn! Vi vuxna var också väldigt nöjda att vi kunde gå iväg, vår förskolegård är så tråkig just nu. När jag hade kramat om barnen och sagt hej då så åkte jag hem till Vällingby och tog en fika med Elin, vi har inte setts på ett bra tag så det var verkligen dags! Espresso house hade premiär för uteserveringen idag så det blev premiär även för oss (eller mig iallafall), härligt vårtecken tycker jag!

Mmmmm, livet!


När vi började frysa så gick vi och handlade lite för att sedan ta oss upp till mig för att laga lite middag och bara chilla. Det blev lax och pasta och sedan så fastnade vi inne på youtube och kollade massa experiment som man kan göra på förskolan haha. Yep, här jobbas det hemma klockan 20:00, men jag har helt blivit frälst av att göra massa roliga experiment med barnen på jobbet!

Vi provade även ett experiment, men fick det inte att fungera, sjukt besvikna haha!


Vid 20:15 typ så insåg jag tack vare en påminnelse av min styrelsekollega att vi hade ett telefonmöte. Efter lite meddelanden fram och tillbaka så kom jag fram trots att jag hade blivit dubbelbokad på två möten under samma tid. Så nu har jag pratat i typ 1,5 timme om Ungt engagemang inom ridsporten, superspännande men jag var nog lite mossig i huvudet den sista halvtimmen haha!


Vi sa god natt och la på för ca 15 minuter sedan och nu tänker jag att jag ska gå och borsta tänderna och hoppa i säng, natti natti!



Av Elin - 2 april 2018 15:03


Hej på er mina vänner. Eftersom jag har ganska mycket nytt här hemma så tänkte jag slänga in ett inlägg med bilder på allt istället för att dela upp det i olika inlägg. Vi tar det från början.


Nya köksstolar har jag fixat. Det tog några veckor att göra om dem, men nu är alla äntligen klara och jag är så himla nöjd med resultatet! Först kommer en bild på hur det såg ut innan för er som inte vet eller glömt :).


Nu kommer resultatet, bjuder på lite påskfeeling i bilderna hehe:

Hur snyggt blev det inte?!


Igår fick jag ju upp min nya hylla också som jag tokälskar! Det har blivit ett helt annat ljus i lägenheten nu när det är en vit möbel och inte så maffig som min förra var. Här kommer före och efterbild:

 


Det tredje och sista som jag tänkte visa är mina nya sittpuffar. Jag har letat så himla länge efter en sån där sängpall (heter det så förresten haha?) med förvaring i men inte hittat någon som passar min smak, min plånbok och storlek. Men trillade över puffar på IKEA för typ 149 kronor styck och tänkte att de blir superbra! Mamma och jag har dock klätt om dem från vitt tyg till blått då det passar bättre. Nu är alla tre klara och är supernöjd med resultatet även där. Här kommer en före och efterbild:

 


 Nu håller jag på att leta ett nytt bord då det jag har inte riktigt är till för att ha som matbord, det är vingligt och utslitet + att nu vill jag ju ha antingen vita bordsben eller guldiga, för gråa tycker jag inte riktigt passar så bra nu med mina nya stolar. Men jag har absolut ingen brådis vad gäller det utan det kommer när det kommer helt enkelt. 

Av Elin - 1 april 2018 17:05


Hej på er kompisar. Just nu sitter jag i soffan och kollar serier för att försöka tänka bort den smärta jag har i mitt ena öga som jag lyckades skada igår kväll.


Idag så kom mamma och pappa över hit för att äta lite påsklunch och så skulle vi fixa min nya bokhylla som jag köpte i veckan. Bortsett från att jag och pappa inte riktigt läste beskrivningen ordentligt innan vi började bygga ihop hyllan så gick det ändå hyfsat haha. Vi tänkte att det inte kunde vara så svårt och gick lite på känsla, dock så fattades det en skruv i förpackningen och så skulle man visst börja bygga ihop den liggandes upp och ned som vi insåg när vi redan var halvklara haha. Men det gick bra ändå och allt löste sig som det brukar göra, tog ju lite längre tid än vad det skulle ha gjort, men sånt är livet.

Dags att sätta igång!


Så skönt att bli av med min svarta ganska så kraftiga bokylla!



Vid 12 ungefär så tog vi en lunchpaus och åt lite påskmat


Tror att vi blev klara vid 15 någon gång och då tackade mamma och pappa för sig och så satte jag igång att fylla bokhyllan. Alltså, jag är så grymt nöjd! Lovar att visa er en före och efterbild senare!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards