lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2009

Av Elin - 26 maj 2009 22:45

ick upp vid 8 åkte till skolan mötte erka och josse vid pendeln, Erika och jag var på elevråd och gjorde strutar, sedan lite lektioner och vid 1 skulle Åse, jag och Erika åka och handla med det blev lite sent så vi kom inte iväg förän vid halv 2 2 typ menmen.

handlade lite fort sedan tillbaka till skolan och sedan hem.

Har råpluggad svenskan nu så jag hoppas den är godkänd annars tar jag livet av mig xD.

Imorgon är det didaktuskampen heja jakobsberg!!!!!!!!!!!


gonatt <3

Av Elin - 25 maj 2009 23:00

Gick upp runt 10, pluggade lite sedan åkte jag till skolan en sabbis för att hämta böcker...kom hem och pluggade lite till sedan till sallet, mötte Sunna i vällingby så gick vi resten av vägen. jobbade som stallvärd alltid tilka kul!

Måste ju berätta hur det gick till med min nära.döden-upplevelse..xD

P4:an red runt galoppbanan och vid lektaren så låg det hinder och jag sa till ryttaren att vara beredd på att Kim kunde hoppa till och bli rädd, dum nog som jag var så gick jag bakom hästen xD och som jag sa så vände kim på en femöring och skenade imot mig haha jag vet inte vad jag tänkte typ bara HJÄLP men jag står kvar och bara sträckte upp händerna xD haha jag tänkte inte på att hoppa undan xD. När Åsa såg att det gick bra och att han inte välte mig så skrattade hon bara xD haha typiskt Åsa eller vad!? xD.

Menmen, skulle behöva plugga lite nu oxå men vafaan jag är så GRYMT trött och mår piss så ska nog sova nu..får sitta kvar lite längre i skolan istället imorgon ;P.

Gonatt <3

Av Elin - 24 maj 2009 23:30

GAMLA GODINGAR!! (a)













Av Elin - 24 maj 2009 21:30

Måste börja med att säga GRATTIS MARTINA PÅ 18-ÅRS DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad Elin gjort idag då? Jo för dom som vill veta så gick jag upp vid 11 och åkte till stallet vid halv 12, jobbade var ute på en härlig promenad i skogen :D Hanna och jag pratade på som vanligt tack för att du finns! <3

Påvägen hem så övningskörde jag lite efter lite tjat :P. Gick bra fast det var nästan läskigare än sist xD fast lite framöt kom jag iaf xD.

När mamma och jag kom hem duchade jag, sedan har jag väl inte gjort så mycket, har haft tråkigt nästan hela eftermiddagen och kvällen, ingen vill leka med mig :(.

Bergströms kom förbi en snabbis med presenter till mamma det var iaf lite roligt :P.

Nu ska jag väl ha mera tråkigt 

kramkram ses imorgon om jag inte dör under natten med min hämska nackspärr och mycket plugg...

ses


Av Elin - 23 maj 2009 23:30

Sov som en stock till typ 11, gick upp kollade på TV sedan lagade jag lunch till familjen, efter det så åkte mamma och jag till vällingby, jag storshoppade!! xD :D:D. Träffade Anna,Camilla,Kicki och tillslut Jossan från stallet, haha kändes om om vi höll ett möte mitt i HM xD.

När mamma och jag hade handlat färdigt på coop åkte vi hem och jag chillade resten av dagen, har tittat lite på TV mm.

Imorgon är det stallet! länge sen känns det som :).
Ska försöka sova med min nackspärr, önska mig lycka till ^^.

Nattinatti <3

Av Elin - 22 maj 2009 23:00

gick upp tidigt för att vara i vällingby kl 0850, mötte Usek+några andra vi åkte till gärdet för att spela brännbollsturnering men ollika ridklubbar, vi var taggade som f*n men förlorade tyvärr båda matcherna fast bäst är vi iaf!! :D

Åkte hem, mötte familjen i vällingby fast jag och pappa åkte hem efter ett tag, jag slappade lite och sedan så bar det av till Sarob, Rebecka och jag möttes vid bussen och så när vi var i vällingby så åt vi glass och väntade på Karro, hoppade på 118 och sedan var vi nästan framme :P. JAG, grillmästare som jag är fick stå och grilla så nu luktar jag som jag vet inte vad xD. Men gott var det 7 korvar+ masmalows(stavning?). Så Alla som tycker att jag äter för lite! där fick ni!! HA xD.

Vi pratade och hade kul sedan vid 22 åkte dom flesta hem, så nu sitter jag här och ska snart sova, hoppas att jag får rida imorgon!! (a).

Pöss

VRS värmer upp ^^

Av Elin - 21 maj 2009 22:00

Var på strömsholm hela dagen, mamma och jag pratade med lite folk så nu har jag koll på saker och ting vad gäller tävlingar...taggad nu hehe xD.

Påvägen hem så stannade mamma och jag vid hummelsta (är ett stort MÅSTE när man ska till strömsholm xD) och jag tror jag köpte godis för 60 spänn...oppsi xD.

Väl hemma så åkte vi till jakan för att handla men jag hittar som vanligt ingenting, att det ska vara så svårt!! 

Lagade lite mat och så sedan datan xD. Nu ska jag snart släcka lampan och sova, det blir ju ingen sovmorgon imorgon ska till gärdet och spela brännboll, jag ska inte spela men får vara hejjarklack och väskpassare kanske xD.

Pössis <3

Av Elin - 20 maj 2009 23:15

Japp slut på onsdagen då....eller om typ 45 min iaf xD. Dagen har varit okej, men mycket jobbigt att tänka på...allt löste sig tillslut(hoppas jag) och kan nog somna ganska gott inatt...Var i skolan hade lite lektioner sedan friendsmöte och så pratade jag lite med Tina sedan åkte jag hem. 

Kollade lite på TV :P vid halv 3 så skjutsade mamma mig till stallet-jobbade ledde lilla skitpower xD hehe. Sedan direkt USEKmöte pratade mest om HT-terminsplanering och jag tycker att vi kom på en hel del roliga saker till barnen sen :P hehe.

Sedan så höll jag Hanna Banana lite sällskap när hon jobbade och sen var klocksn riddags, red Halla och det är så SJUKT roligt att rida henne!!!!!! Kan inte beskriva hur roligt det är :D:D hehe. Man får lixom kämpa och så går hon jättefint direkt nästan :O hehe lite annat än att sitta på Eloge-han är oxå superfiiin men han är så välutbildad så han gör typ allt man ber honom att göra :P.

Nu har jag pratat med mamma och hon följer med till strömsholm imorgon! JIPPIE faan vad nervös jag kommer att vara när det kanske är min tur sen :S hehe menmen thats life xD.

Nu ska jag kolla runt lite mera på FB och så..


så natti ses tomorrow <3


En dålig bild xD

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards