lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2009

Av Elin - 5 maj 2009 22:30

Skola dåra, hade friendsmöte och tolkar ju allting fel så det bara blir skit av allt och jag mår skit! Palla bry sig ibland asså!!! jävla skitskola!!

När jag kom hem från skolan så chillade jag lite hemma och åt middag sedan åkte mamma och jag för att lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår och för att hämta paket sedan fick jag skuts till stationen, mötte Karro och Stella där så åkte vi gemensamt till sumpan och promenarade vidare till ungdomsträffen som DUS anordnade. En trevlig kväll (speciellt när man träffade Ida!!!!!! :D:D) Dagens höjdpunkt tror jag nog ^^. Vi pratade och lärde känna olika ridklubbar mm sedan vid typ 2015 så slutade vi.

Jag,Erica,Stella och Karro hade sällskap på 119 sedan promenerade jag hem och som tur var så var det ingen hemma!! najs eller vad!? xD passade på att softa lite och kunde titta på vad jag vill på TV xD.

Nu ska jag sova så jag orkar med skitdagen imorgon oxå, vill verkligen inte åka till skolan imorgon!! :S menmen får bli som det bli, det kan ju bli bra!


natti pöss

Av Elin - 4 maj 2009 22:15

Blev veckt av Erika klockan 10, jag gick upp åt frukost och sprang sedan till bussen för att åka till spånga station och möta Erika, vi gick till videobutiken och hyrde film och köpte godis sdan åkte vi hem till mig.

Kollade på filmen sedan typ pratade lite och så åkte vi till skolan en snabbis för att hämta lite böcker och prata med lärare.

När jag kom hem så satte jag mig framför TV:n och väntade på att mamma skulle komma hem, när hon kom hem så skjutsade hon mig till stallet och jag typ gjorde ingenting där!? :O hehe kände mig lite lat faktiskt, vid halv 6 så åkte jag, Erica,Frida och Katta till sumpan för att möta Anna sedan till föreläsningen-i huvudet på en tonåring, den var grymt bra!! är svårt att förklara när man inte var där, men köpte hennes bok hehe blev väldigt intresserad-sjukt bra föreläsning som ALLA tonårsföräldrar och ledare ska gå på tycker jag!!

Nu har jag ätit och duschat, ska snart sova tror jag....

see you <3


Du betyder ENORMT gumman!!!!!! bara så du vet det!! <33

Av Elin - 3 maj 2009 21:00

Stallet hela dagen idag, kom dit kl halv 12 och åkte hem kl 4...ledde handikapp och sedan skötarkurs till halv 4.

När jag kom hem så typ duschade jag och sedan typ chillade framför datan och TV:n hela dagen, nu har jag precis tittat på wipeout och ska kolla på wan veeteren-fallet G.

Nu ska jag som sagt dra...ses tomorrow


Miss the good old times with you!! <333

Av Elin - 2 maj 2009 22:15

gick upp vid halv 10 trött som fan, åkte till stallet, red Halla, och det gick skiiiiiiiitaaaabraaaa!!! Lilla halla-henne hoppas jag på mera!! <3 Hoppas Åsa har förtått det nu att jag kan rida henne hehe hon tycket att Eloge kunde slänga sig i väggen, det tycker inte jag :P.

När jag kom hem så åt jag lunch oc duschade, jag skulle hänga med till kungsan och träffa folket men jag var så jävla seg och orkade inte stressa så jag stannae hemma istället, mamma och jag åkte till hästbutiken och köpte kavaj och lite annat sedan handlade vi middag.

När jag kom hem så satte jag mig framför TV:n hade supertråkigt verkligen!! men jag var så jävla trött så pallade inte göra något heller ^^.

Nu har jag precis bråkat med familjen och pallar inte vara i samma rum som dom så nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Carola för att inte kunna tänka allt för mycket.

får se vad som händer nu då.....hmmm

aja palla hej då ra xD


jag och Halla<33

Av Elin - 1 maj 2009 22:45

om jag har skrivigt i tidigare inlägg så var jag i norrtälje hela dagen, på björkö (barnens ö).

Min gudfar fyller år och familjen åkte dit för att fira honom, vi badade hund, Malin och jag hade tråkigt så vi körde till hennes kompis och roade oss lite där, sedan körde vi hem igen till Malin hehe rally eller vad!? bäst att passa på xD.

Vi åt gott och drack gott sedan vid typ halv 9 åkte vi hem, kom precis herm och har käkat min fjärde glass för dagen xD nu har jag borstat tänderna noga och ska snart släcka lampan xD


gonatt <3

(bilder på när Ronja badade kommer senare när jag orkar lägga in dom på datan xD)

Av Elin - 1 maj 2009 09:45

Om cirkus en kvart så åker jag till björkö för att fira gudfar och träffa barndomskompisar, kommer hem ikväll ses väl då kanske :P

Xoxo <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards