lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2009

Av Elin - 15 maj 2009 22:45

Men nu börjar besvikelsen koka över...är besviken på skolan,lärarna,kompisarna men mest av allt på MIG!! Hur fan kunde jag låta det gå såhär långt, varför är jag så feg!? Eller är det FÖR snäll jag är? Har bestämt mig att jag ska försöka reda ut allt så det får ett slut....om jasg inte bangar! Det är så jävla skönt att jag åtminstånde har några som jag kan lita på och som jag vet alltid kommer att finnas där för mig!!


till dagen då.

Var i skolan på förmiddagen och lyssnade på projektredovisningar-det var superbra redovisningar och nu är jag verkligen peppad för projektet det kommer bli kalasbra det här hoppas jag :D. När vi hade slutat så åkte jag,Berra,Kajsa och Cicci till Kista för att handla cigg och godis vi passade även på att chilla lite på trappan på torget i solen hehe. Sedan så gick vi för att möta Sara och Verro som kom med bussen, Cicci och Berra åkte tillbaka till skolan för dom hade historia medans vi andra stannade kvar i Kista och kollade runt på Gina lite medans vi väntade på Bella, vi kollade runt lite mera sedan gick vi mot bussarna mm, dom åkte till stan och jag åkte hem. Fan att jag inte följde med på rix fm festival-hade ju velat se Sarah jue xD menmen thats life.

Var hemma under kvällen och chillade med the family såg lite på tV och nu sitter jag här...imorgon fyller farfar 80 år så ska vara hos farmor och farfar hela dagen...

ses 
xoxo xD<3

Av Elin - 14 maj 2009 14:00

Jag känner att jag måste bara få skriva av mig lite nu när jag är hemma och har tråkigt.

FAN vad jag är glad att jag rider! Mina kompisar i stallet betyder så galet mycket för mig, det är dom som märker när man mår dåligt, dom frågar hur det är sedan så lyssnar dom och stöttar mig så jävla väl! jag vet inte vad jag skulle göra utan dom jag hoppas och tror att ni vet vilka ni är och jag är så dålig på att säga hur mycket ni betyder för mig, men jag hoppas ni vet att ni är dom underbaraste på hela jorden!!!! Älskar er så grymt mycket-tack för att ni finns!!!!!











Mixade bilder ni betyder allt! <33

Av Elin - 13 maj 2009 22:45

En heldag på skansen var det idag-mötte Erika och andra friendsare på tåget sedan mötte vi Mats vid spåttkoppen och när vi hade väntat på Ingrid så gick vi till bussen och började köa, det var inte så jättelång kö tyckte jag.

vi kom till skansen väntade ännu lite till på dom som vi saknade sedan gick vi in. Kollade runt lite och tog det lugnt i det sköna vädret...när Darin kom så gick jag och Erika hehe tajming eller vad xD.

När jag kom hems så gjorde jag typ ingenting och vid 6 så åkte jag till stallet-pratade om allt och alla P4-5 på onsdagarna-ni betyder älskar er!! <3333

Red Eloge vilket gick bra-traven var lite taktlös i mellanåt men efter galoppen så gick det bättre :P.

nu ska jag sova-ska till Marie imorgon innan idrotten önska mig lycka till ^^


gonatt <3

<33333333333

Av Elin - 12 maj 2009 23:30

Var hos läkaren en snabbis i morse det gick bra åkte till skolan och hann precis till första lektionen svarade på lite frågor sedan slutade vi hade lunch sedan svenskaprov som gick åt h-vete hoppas jag får göra inlämning (a)!!!.

Pratade lite med Åse om allt måste ju lova det man håller xD. Sedan så slutade vi och jag åkte hem-softade lite och sedan familjen-pelle hade ätit så åkte mamma och jag och handlade lite och nu har jag kollat klart på esc och sverige gick till finaaal wiihoo xD go Malena!!

Imorgon är det skansen hela dagen och jag har verkligen ingen lust!!! menmen det går gå :P.

Nu ska jag sova!

natti <3

Av Elin - 11 maj 2009 23:00

Han är så sööt (a) <333

Av Elin - 11 maj 2009 22:45

Gick upp vid halv 8, åkte till skolan och pratade med Marie i en och en halv timme, ska dit på torsdag och måndag igen :P får se hur det går då.

Sen åkte jag hem och ringde lite samtal sedan så sov jag lite...kollade på TV mm. Vid typ halv 4 kom mamma hem, hon skjutsade mig till stallet jobbade lite inte för att jag gjorde så mycket nytta för jag var så himla trött men lite kanske ^^.

Nu har jag precis kollat klart på tonårsliv och nu är det hopp i säng xD.

pussen <3

Av Elin - 10 maj 2009 22:45

Hon är ett underbarn jue!!!!! <333333 (a)



Av Elin - 10 maj 2009 17:00

Gick upp vid halv 11 när pappa och Fredde väckte mig, väntade på att mamma skulle komma hem sedan till stallet, jobbade och pratade med Hanna-du betyder så otroligt mycket gumman,kommer sakna dig!!! <3<3<3 veem ska jag då prata med?? :(.

Mamma hämtade mig och sedan åkte vi till IKEA och jag hittade en säng som jag ville ha,jag hoppas att mamma och pappa vill betala bara hehe. Sedan åkte vi till veddesta och jag hittade ett par skor och sedan hem.

Nu har jag duschat och har tråkigt, ska väl sätta mig och plugga lite tror jag...får se...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards