lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 15 juni 2010 21:52

Vad tycker ni? Ska jag ha en eller inte?


  

Av Elin - 15 juni 2010 00:46

Det är svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag anade inte att det skulle bli så här, att det skulle kännas så här. Att klara mitt liv utan dom vid min sida hela tiden är ett mysterium.


Ett tips till alla 94 som ska börja på gymnasium efter sommar: Kom inte för nära era lärare, få inte FÖR bra kompisar, se alltid till att ha några du kan lita på UTANFÖR skolan.


Tro mig, det blir bara fruktansvärt jobbigt när åren är slut i gymnasiet. När allt bara försvinner och man blir lämnad kvar...helt ensam. Nja kanske inte helt ensam, men det kan kännas så ;).


Ta vara på tiden ni har ihop för det kommer att gå så fruktansvärt fort och man inser inte förs efteråt vad mycket man har varit med om och hur kul det egentligen har varit!


Lycka till på gymnasiet! Kämpa på och ge aldrig upp!!


  

Av Elin - 14 juni 2010 22:30

Tja allihopa!


Har varit en heldag i stallet idag. Var där redan vid 12 och hade usek-möte. Efter det så chillade jag bara runt i stallet med olika sköna människor! och vid 17 var det stallvärdsavslutning, fick mycket fika och gratis middag oxå av H hahaha. Fixade 3 igenridningar oxå och det är bättre än inga haha. Tack för det Å <3.


Påvägen hem så kom det fram en gubbe till mig och frågade om jag ville gå och fika med honom och om jag hade pojkvän. hahaha direkt efter fårat lilla samtal så ringde jag upp R så jag fick sällskap hem hela vägen haha :P. Det som är bra är att sl har satt in flera ordningsvakter på bussar om kvällarna-helg som vardag det är skitbra man känner sig jättetrygg, men det skulle behövas lite på hållplatser oxå...inte bara för att jag råkade ut för någon snuskgubbe idag utan för att det händer mer saker där än vad man tror. Så lite mera vakter vid hållplatser och flera farsor och morsor på stan typ så känner jag mig ganska trygg ute i stan och så :).


  


Av Elin - 13 juni 2010 23:47

Tja!


Sitter och tittar på en dokumentär på svt som handlar om en kille som har blivigt allvarligt misshandlad och jag lider med honom asså! Fy så fruktansvärt att vara tvungen att ändra sitt liv och inte kan klara sig själv.


Jag vet hur det känns att leva med ett handikapp och det är fan inte lätt kan jag tala om, att behöva hjälp med att klä på sig jackan, skära maten, bära saker, när man är 19 år snart är jobbigt. Mest psykiskt. Varje gång jag inser att jag inte kan göra som "dom andra" så tappar man lite av självkänslan och självförtroendet. Att folk frågar och tittar kan vara fruktansvärt jobbigt det med.

MEN! Alla kan inte göra allting, man får fråga om hjälp när man känner att man inte klarar av något. Det har jag lärt mig nu efter mycket om och men. jag är fruktansvärt envis och jag måste försöka själv innan jag ber om hjälp, det har jag kommit långt på! 


Alla är inte perfekta heller, vad är perfekt? Vad är normal? Det finns inga sånna personer alla är olika! Vissa med handikapp och vissa inte. Men snälla lär känna personen innan man säger något dumt. Bara för att man är CP-skadad eller har en arm mindre så är man inte dum i huvudet. Ingen är det!


Iallafall-åter till ämnet. Det jag ville säga var att jag tror att det är värre om man lever ett "normalt" liv och helt plötsligt blir förlamad, sängliggande eller liknande så man behöver hjälp med att klara av vardagen än om man föds med ett handikapp som jag. Jag hade tur måste jag säga och jag tackar Gud för att han gjorde mig till den personen jag är-om jag inte hade varit handikappad hade det ju inte varit jag helt enkelt!


Nu ska jag sova gonatt <3


  



Av Elin - 13 juni 2010 18:13

Nu har jag äntligen städat mitt rum! Alla studentpresenter är borta (nästan). Skylten är uppsatt på väggen och martiniglaset ser ut som det gjorde när jag fick det.


 

Visst är det coolt!? :D


  

hehe....snö är gott :P


  

Av Elin - 13 juni 2010 13:48

Det här var droppen! Jag fattar inte vad dom tänker med! Ett nej är ett nej! Jag vill inte, så enkelt är det! Jag kan inte säga det på svenska men they make fun of me och det är inte okej, dom är fan mina föräldrar och dom sårar mig mer och mer!


Varför ska jag respektera dom när dom inte respekterar mig och mina åsikter!? 

Det är nu som jag saknar er, mina tjejer som lyssnar, älskar och respekterar mig för den jag är.


Saknar er S,C,K och V <33


  


  

Av Elin - 12 juni 2010 23:59

Har det varit hela dagen idag, regn och rusk!


Mamma och jag åkte och handlade lite under dagen, åkte till hööks för att byta mina ridhandskar óch kom hem ed 2 par nya så grymt sköna!!! (a). Har verkligen gått in för det här med att flytta hemifrån så gick in på cervera och pekade på allt jag vill ha xD.


När vi kom hem på eftermiddagen så slappade jag bara och har gjort hela kvällen :).


Imorgon är det stallet som gäller....får se hur det slutar haha.


Nu ska jag kolla på TV.


Gonatt <3


  

Av Elin - 12 juni 2010 21:24

Jag gråter för sorg, jag gråter för lycka, för besvikelse, för förvirring, kompisar, stallet, livet...


Jag klarar inte det här mer, det är påfrestande att gråta hela tiden. Det går inte att förklara-då gråter jag.


Hur ska jag klara det här? Har ni något tips på hur man kan stänga av känslor och tankar? Det kanske blir lättare då...


  





 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards