lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 1 juni 2010 23:21

Nu är natten förstörd. Mamma och jag bråkade......igen och jag hatar att gå och lägga mig när vi är ovänner, det är värre nu eftersom vi inte kommer ses förens på torsdag på utspringet.


Men jag älskar henne ändå <3


  

Av Elin - 1 juni 2010 21:56

Jag är barnslig, larvig, töntig, sjuk i huvudet, nördig...kalla mig vad ni vill efter det här inlägget men jag är jag och jag kommer inte anpassa mig för att ni ska tycka om mig!


Jag trodde allvarligt att jag skulle få världens bästa sommar i år, åka på ridläger, se Carola, åka ner till göteborg, ta studenten, jobba med G. Men med min vanliga otur så förstördes det idag och jag sitter nästan och gråter för att det har skitigt sig.


Enda sen 2006 har jag väntat på att få åka till skansen med kompisar och se på Carola, idag går jag in på hennes hemsida och vad står det? Jo-att hon ska dit i år, fatta hur glad jag blev! Jag typ hoppade upp och ner och skrek, blev hur jävla glad som helst. MEN då tittade jag på datumet hon skulle dit, på premiären den 29 juni- Jag ska dit oavsett hade jag bestämt mig för. I det ögonblicket så kommer jag på att jag är i Dalarna då.....på ridläger. JAG ÄR INTE ENS I STOCKHOLM!? Det finns inte en chans att jag kan ta mig till skasen och se henne live. Jag är så arg, ledsen, besviken, ALLT!!!


FAN.


Jag hoppas att datumet ändras för det var expressen som gick ut med informationen. 


Snälla Gud, jag ber <3


  


  




Av Elin - 1 juni 2010 13:51

Jag har ju glömt att säga att vi resta våran flaggstång igårkväll så nu har vi två hihi och hela spånga kommer se när vi flaggar för den sitter så högt upp har jag märkt :P


    Här kommer en bild på vimpeln, solen lös nästan exakt ovanför så det blev en liten konstig bild haha.


När jag gick ut idag så var det sommar-nu ÄR det sommar, det är varm ute, det blåser lite men det är varma vindar så det är bara skönt (jag hoppas faktiskt att det blir sånna här vindar på torsdag oxå, speciellt om det blir 25 grader varmt!). Det luktar till och med sommar! Det är så mysigt!!! Jag längtar verkligen till torsdag <3


  




  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards