lyckopillerelin

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Elin - 21 januari 2012 14:02














Efter att ha suttit och redigerad och tittad igenom bilderna från ridlektionen i Onsdag så har jag insett att det är en hel del jag verkligen behöver träna på, såklart så finns det alltid något att träna eller finslipa på men jag har några punkter som jag verkligen ska försöka öva på denna termin.


1. Blicken-Jag måste lära mig att TITTA FRAMÅT! 


2. Sitsen-lär jag mig att titta framåt eller dit jag ska så blir sitsen automatiskt bättre, i galoppen måste jag tänka på att nästan luta mig framåt eftersom jag har en viss förmåga att luta mig för mycket bakåt och då sitter jag emot för mycket för att galoppen ska kunna bli bra.


3. Galoppen-Jag vet att Brolle själv har svårt med balansen i galoppen, men han kan ju faktiskt så jag kan inte skylla på honom, gör jag rätt så gör han rätt så är det. Därför måste jag lära mig att fatta galopp och även hålla igång och kontrollera galoppen i båda samlad och ökad. Skänklarna på rätt ställe, ställd häst, blicken framåt och lodrät sits! 


Övar jag på dessa tre punkter så tror jag att det kommer kännas och bli mycket bättre. Jag rider på en riktig stjärna nu som kan så himla mycket och det ska jag verkligen ta tillvara på! 


Jag hoppas verkligen att jag orkar rida som vanligt trots alla biverkningar jag kommer få, men jag ska göra allt jag kan för att orka rida en gång i veckan, kanske två vissa veckor till och med? Jag är otroligt motiverad och laddad, det var längesen jag var så här peppad och det känns så otroligt härligt att jag är tillbaka på banan igen och att jag faktiskt har en häst igen som jag litar på och kan utvecklas enormt på! Jag är redo, here we go!


 

         

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards