lyckopillerelin

Alla inlägg den 1 augusti 2014

Av Elin - 1 augusti 2014 21:23


God kväll på er vänner. Sitter just nu här inne på vårat hotellrum i Eskilstuna och tittar på TV och pratar om allt möjligt. Tågresan hit gick smidigt och bra, en timme på tåget är liksom inte så farligt när man har sällskap ;). När vi kom hit så letade vi reda på vårt hotell, checkade in och gjorde oss lite hemmastadda. Sedan gick vi ned till stan och handlade lite på Åhléns, varsin liten flaska vin och så köpte vi godis, vi bor granne med godisland där de typ har allt slags godis, farligt farligt! När vi kom tillbaka till vårt rum så målade vi naglarna i pridefärger och ställde vinet på kylning, eller ja, framför fläkten hihi. Bärvidd var nöjda så gick vi en promenad till Eskilstunas resturanggata för att äta lite middag, men vi bestämde oss tillslut för att köpa hem thai och äta på rummet till förr eller senare, sjukt mysigt det med! Nu ligger vi här båda två och slötittar på TV och äter godis, vi får se om vi hittar på något mer kul ikväll. Ha en fortsatt bra dag nu fina ni, återkommer imorgon!


Av Elin - 1 augusti 2014 11:15


Haha jag vet, vinter och jul kanske man inte vill tänka på nu mitt i sommaren. Men vet ni vad jag gjorde igår? Jag bokade biljetter till Sarah Dawn Finers julkonsert! Det har varit prat om att hon ska ut på en julturné och jag var jätteorolig att jag skulle missa när hon kommer till Stockholm, eftersom jag åker till USA. Men jag hade en sån himla tur, så den 12 december sitter jag och mamma på första parkett och njuter ännu en gång av Sarahs underbara stämma, längtar!


Bild från julturnén 2011

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards