lyckopillerelin

Alla inlägg den 16 augusti 2014

Av Elin - 16 augusti 2014 15:54


Hej på er vänner. Asså, fy tusan vad trött jag är! Känns som att jag skulle kunna somna direkt nu, sitter nästan och nickar till i soffan när jag skriver känner jag. Har typ inte suttit ned sedan lunch, så har skitont i kroppen oxå, kanske därför jag är så trött...Idag gick jag upp vid 10, sedan åkte jag, pappa och Pelle till farfar en snabbis. Vi vör där i någon timme, pratade lite och så fikade vi, eller jag hehe. Innan lunch så åkte vi hem för att äta lunch hemma.



Undertidan som vi alla förutom mamma var hos farfar så passade mamma på att städa här hemma, jag fortsatte med mitt rum när vi kom hem och jag har städat och sorterat ända tills nu. Fick något ryck att rensa mina garderober på kläder och massa annat, så nu har jag det fint i alla tre garderober. Undrar hur länge det kommer att hålla haha.


Snyggt va? ;) bara alla lakan som ite är snyggt fixat, men nu orkar jag verkligen inte göra mer haha.


Så nu sitter jag som sagt i soffan och viar lite. klockan 1730 får vi middagsgäster här hemma, innen dess så ska jag ha hunnit duscha. Men jag väntar att tag med det och tar en liten powernap i soffan istället. Ha en fortsatt bra lördag nu finisaar, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards