lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 augusti 2014

Av Elin - 9 augusti 2014 19:29


Hej på er fina vänner. Herregud vad trött jag är alltså! Det känns som jag har suttit och gäspat hela dagen haha. Annars då? Det har varit sommarväder hela dagen idag, men trots det så satt jag faktiskt inne under förmiddagen och kollade på serier. Men efter lunch så tog jag med mig bok och handduk och så låg jag på bryggan i några timmar och läste, solade och badade. Det ända som saknades var en badkompis, G var inte ute på landet som jag hade trott men det kommer fler gånger ;).


Helt ok med över 20 grader i vattnet och över 30 i luften!



Vid 15 ungefär så gick jag upp till huset igen och så lagade jag och mamma vår förrätt. Jag blev så himla nyfiken på gräslökspannacotta som jag såg på Halv åtta hos mig i veckan så jag sa till mamma att jag ville prova att göra för att se om den var lika god som jag tyckte att den såg ut. När vi var klara med dem så fortsatte jag att titta på serier under tiden som de stod inne i kylen och svalnade.


Jag gjorde en egen liten variant, tyckte dock inte att det smakade så mycket, men den var helt ok.


Innan mamma tände grillen så passade vi på att gå ned och ta ett dopp, jag tror faktiskt att det var sista doppet för mig i år. Om jag inte känner för att hoppa i imorgon också, vi får se. Ikväll ska vi äta blåbärsglass till efterrätt och kolla på Sommarkrysset, blir nog mys! Imorgon åker vi hem till Spånga någon gång på eftermiddagen. Nä hörni, fortsätt njut av sommarkvällen, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards