lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2015

Av Elin - 28 februari 2015 23:45


Hej på er älskade ni. Bloggnörd som jag är så kan jag inte låta bli att titta in här en snabbis innan jag släcker lampan för att försöka sova i detta oväsen jag hör från hotellrummet. Vilken fantastisk dag jag har haft idag! Snacka om att förena nytta med nöje ;). Sist jag tittade in här så var det strax innan jag skulle ned och möta upp gänget vid taxibilarna som skulle ta oss till Scandinavium. Sagt och gjort, när vi kom dit så skildes vi åt lite från gänget några utav oss, men vi gick på mässan ändå. Jag köpte en jacka som jag funderat ett bra tag på om jag ska köpa och sen blev det inget mer shopping för mig. Såg massa saker som jag så himla gärna ville köpa, men en jacka för över femhundralappen fick räcka för denna gång. När vi var nöjda på mässan så gick vi till arenan för att kolla på dressyrkuren där massa duktiga svenskar var med, bland annat Patrik Kittel som kom fyra. Jag älskar verkligen att se han rida program, han är alltid så otroligt otroligt glad efteråt och verkar nästan alltid vara så otroligt stolt och nöjd över allt! För mig så var dressyren viktigast och det var det vi hann och se innan vi var tvugna att bege oss tillbaka till hotellet. Är så glad över att vi iallafall fick lite tid på Scandinavium, det är alltid en så sjukt härlig stämning och jag tycker faktiskt att de var bättre på att få igång publiken här i Göteborg än i Stockholm!


Efter en liten promenad till hotellet och lite uppfräshning på våra rum så möttes vi inför en gemensam middag. Vi fick gratis bubbel då vårt bord blev försenat och så fick vi sjukt god mat! Tror aldrig jag har ätit så snabbt, när man inte har ätit sedan klockan 13 på dagen och middagen serveras klockan 22 så var man ganska hungrig om man säger så ;). Det blev iallafall en väldigt trevlig kväll med god mat, bra livemusik och härligt sällskap.

Kvällens middag, mums!


Så med en mätt mage och efter denna fantastiska dag så ska nog säga god natt till er nu. Förhoppningsvis så somnar jag ganska så fort trots detta dunka dunkamusik som spelas från nattklubben här nere, jag vet att jag tjatar men att bara höra massa bas hela tiden som aldrig slutar spela gör mig nästan galen! Imorgon kommer jag nog inte ha tid att titta in här förs på kvällen, återkommer då. Kram och god natt!

Av Elin - 28 februari 2015 15:28


God eftermiddag på er mina kära vänner. Har ni haft en bra lördag än så länge? Min lördag har gått i en rasande fart kan jag säga! Sov jättebra i min sköna hotellsäng inatt, dock så somnade jag sent då jag bor nära nattklubben på hotellet vilket gjorde att jag hörde dunka dunkamusik halva natten, är så för gammal för att höra så hög musik när jag ska sova kände jag haha! Klockan stod på 8 idag, vaknade, åt frukost och kollade på lite hoppning från horse show, sedan vid 10 så satte vi igång med mötet. Eller, efter massa teknisk krångel så kunde vi sätta igång och börja diskutera alla mål och liknande som vi har inför kommande år. Tycker att vi har gjort ett jättebra arbete idag och jag längtar verkligen efter att få sätta igång och arbeta med dessa mål och arbetsutdelningar. Detta är bara sååå kul! Blir påmind om att jag älskar detta varje gång jag är med FU-kommittén. Vi har suttit i ett anta timmar och jobbat nu så nu är vi nog allihopa ganska sega i huvudet. Om 10 minuter ungefär ska jag dra ned till entren och möta upp gänget, så tar vi taxi till Scandinavium för att gå på mässa och se dressyren. Återkommer nog ganska sent ikväll då det blir sen middag för oss, kram på er!


Av Elin - 27 februari 2015 21:09


God kväll på er kära ni. Nu har jag nästan precis kastat mig i hotellsängen och planerar att ta det lugnt resten av denna fredag. Brukar alltid ha trevligt på FU-mötena så man vet dock aldrig hur kvällen slutar, men nu är jag inte hemma i Stockholm och jag är så grymt taggad inför denna helg så då ska jag försöka släppa alla måsten och bara ha kul. Flygresan hit ned gick bra, massa skratt och möten med roliga människor blev det. Jag vet inte varför men jag är verkligen sjukt taggad inför denna helg. Det ska bli så otroligt kul att få träffa alla i FU-kommittén igen, att få arbeta vidare med det vi gjort än så länge och träffa massa andra  engagerade ridsportsmänniskor. Att få påverka. Jag längtar också efter imorgon kväll när det är dags för oss att titta på dressyren på Scandinavium och förhoppningsvis frossa i massa hästprylar på mässan. Jag älskar verkligen denna sport och jag älskar verkligen föreningslivet. Jag vet att jag har sagt det tusen gånger, men jag får rysningar när jag tänker på vad mycket fint som kommer ut av hästar och ridning. Vad många nya människor man får chansen att träffa. Att man får påverka. Att vi genom tre olika stora hästevenemang inom Sverige, Göteborgs horse show, Sweden international horse show och Falsterbo horse show kan möta varandra och bara få frossa massa häst tillsammans på olika nivåer. Så fruktansvärt coolt! Nä vänner, nu ska jag fortsätta slötitta på Let´s dance, kramkram!


min sköna säng i två nätter.

Av Elin - 27 februari 2015 15:50


Hej på er vänner. Idag är det fredag och jag laddar inför en riktig ridsportshelg. Var så himla otaggad för några dagar sedan, men nu börjar jag känna mig sjukt pepp. Åker till Göteborg om några timmar för möte med FU-kommittén, vi ska prata handlingplan, träffa massa andra ridsportsmänniskor från förbundet och imorgon har vi även biljetter till kvällsshowen på Göteborgs horse show, gaaaaah så jag längtar! Med tanke på hur insnöad jag är på ridning och hästar just nu så kunde inte denna helg komma mer perfekt! Idag har jag tagit det lugnt. Har packat lite och kollat på dressyren från horse show nu under eftermiddagen, annars så har jag inte gjort så mycket mer. Känns skönt för en gång skull. Om en halvtimme ungefär så åker jag mot arlanda för att möta upp en från kommittén som jag ska flyga ned med. Får jag gissa så kommer vi fram till hotellet någon gång efter 20 ikväll, men jag återkommer när jag har landat på hotellsängen. Ha en fortsatt toppendag!


Man kan ju inte missa dressyren bara för att man måste äta ;)

Av Elin - 27 februari 2015 11:45


När jag känner mig som mest låg så brukar jag gå in på pinterest och drömma mig bort. Framför allt vad gäller ridsporten. Ni som följer mig har säkert sett att nästan hela min pinterest är full med hästar och citat om ridsporten just nu. Bortsett från att jag verkligen har världens bästa ridlärare som aldrig ger upp och som på något konstigt vänster påverkar mig så otroligt mycket på ett sådant positivt sätt, så är då pinterest min räddare när jag behöver motivation och insperation.


Jag menar, känslan av att kliva in i ett stall och man möts av häst och hödoft.


Eller peppen inför ett ridpass.

 



Eller de gånger man behöver en påminelse om varför man håller på med denna sport.


Kärleken till hästen


En sport för alla, kan hon kan jag!


Men den jag fastnade mest för var denna sista bild. Byt ut girl mot child så är denna klockren.


Vill ni se alla mina bilder från denna anslagatavla så tryck här.





Av Elin - 26 februari 2015 21:08


God kväll på er älskade ni. Denna dag blev inte alls som planerat, men väldigt bra ändå. När klockan ringde vid 7 imorse så kändes det som att jag precis kommit hem från en natt på krogen, det snurrade som bara den! Bestämde mig ganska fort för att jag inte vågade ta mig till skolan för att bara vara där i några timmar. Försökte att somna om, äta lite och bara ta det lugnt och vid kanske 10 så försvann det värsta, men tyvärr så har det dykt upp lite till och från under hela dagen. Jag hade planerat att åka till skolan och sedan direkt till stallet för att äta på den traditionsenliga pannkakslunchen, men den planeringen sprack ganska fort. När jag hade lagat middagen åt familjen så den bara var att värma så åkte jag istället hem till Elin för att göra henne sällskap. Egentligen så fattar jag inte vad vi egentligen gör för att få tiden att gå. Vi typ pratade, kollade på gamla hopptävlingar på SVTplay samtidigt som vi kollade runt på hästnet och på massa hästgårdar, haha vadå hästtjejer ;). Som vanligt så blev jag kvar hemma hos henne mycket längre än vad jag tänkt, blev bjuden på middag och massa härliga skratt som alltid när jag är där borta! Nu ska jag ta en kopp te och försöka få ned denna yrsel igen, kram på er!


Av Elin - 26 februari 2015 12:00


Som rubriken lyder så älskar jag musikaler, men det vet ni nog redan. I tisdags så kom det ett mycket glädjande besked som jag verkligen ser fram emot. Peter Jöback har turnérat runt med sin show I love musicals förut och nu är det dags igen, men som om det inte vore nog så är Helen Sjöholm med på denna turné också. Alltså HUR bra kan det bli? Sveriges musikalkung och drottning på samma scen med blandade låtar från blandade musikaler. Blev helt överlycklig när de gick ut med denna nyhet! Biljetterna släpps imorgon, men jag lyckades redan igår få tag i två biljetter på andra parkett i Globen den 10 oktober. Jag kan knappt sitta still för jag längtar så mycket!


Av Elin - 25 februari 2015 21:47


God kväll på er kära ni, ikväll har jag haft en superhärlig kväll. Jag älskar verkligen onsdagskvällar i stallet. Jag blir ärligt talat gladare en onsdagskväll i stallet än när jag rider. Ibland behöver man bara det där "stallhänget" och få lov att njuta av det och ibland så vill man bara sitta på hästryggen. Jag hade lovat att komma och fota idag så jag kom dit vid 18 och har haft det hur kul som helst med massa fina vänner i stallet, har skrattat så jag gråtit emellanåt. Kände också att jag behövde titta på lite ridlektioner efter gårdagens kaos och det gav ganska så mycket pepp tillbaka nu. Jag längtar efter att få sitta upp på hästryggen igen och ta nya tag, att få kämpa och hitta nya knappar att trycka på för att min utveckling ska gå framåt. Nu dröjer det till den 13onde tills jag får rida igen, så jag har gott om tid att skaffa motivation och ork till det ridpasset. Att ge upp finns inte på kartan, men att få ha sina breakdowns för att sedan komma tillbaka tror jag kan vara nyttigt. Att hålla på med djur är som sagt en känslomässig berg- och dalbana. Nu ska jag göra en kopp te så jag tinar lite efter några timmars kyla i stallet och sedan kallar kudden. God natt på er vänner!


Kvällens utsikt.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards