lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 februari 2015

Av Elin - 14 februari 2015 17:45


Hej på er älskade ni och glad alla hjärtans dag! Egentligen så är jag lite allergisk mot denna dag då typ alla sociala medier är bombade med hjärtan och så, men å andra sidan så kan man aldrig få för mycket kärlek :). Idag har jag spenderat nästan hela dagen inne i stan med en av mina finaste vänner. Har man ingen pojkvän så får man ta sina flickvänner och spendera denna dag med hihi. Vi började med att gå in på Hööks för att dreggla lite över hästprylarna där, jag lämnade tillbaka mina byxor som jag köpte härom dagen och fantastiskt nog så kom vi inte ut med något nytt! Därefter så gick vi till Waynes på Akademibokhandeln för att äta och sitta och prata. Tror att vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi åt lunch och fikade i typ fyra timmar. Typ världens bästa alla hjärtans dag dejt hihi! Älskar verkligen att sitta på ett fik där det är lugnt och skönt med utsikt över staden och snacka med en bra vän. Är så otroligt glad att Sunna är tillbaka, trots att vi satt där i drygt fyra timmar så kändes det som att vi hade kunnat sitta där lika många timmar till och snacka. Självklart så gick vi några rundor och kollade på massa böcker innan vi gick vidare till H&M en snabbis där vi sedan sa hej då. Ikväll blir det mellomys och snart är det middagsdax, ha en bra kväll. Massa kärlek till er alla!


Av Elin - 14 februari 2015 10:40


Igår kväll så var jag och mamsen på Rival för att äntligen kolla på Johan Rheborg i enmansföreställningen En man som heter Ove. Vi båda har läst boken för ett bra tag sedan och vi älskade den redan då, själv så både skrattade och grät jag till boken. Nu var det alltså dags att få se Johan Rheborgs tolkning av denna bittra men kärleksfulla karaktär vid namn Ove. Vi hade plats på tredje parkett och såg väldigt bra, ni vet ju vad jag tycker; allt bakom femte parkett är dåliga platser hehe ;). Jag kan säga på en gång att jag tyckte att den var fantastisk! Har ni inte sett den så gör det, jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna! Johan är sjukt proffsig och han lyckades verkligen fånga den känslan som man fick när man läst boken. En blandning av humor, värme och kärlek och att göra en föreställning där man är ensam på scenen i 1,5 timme från början till slut och få med guldkorna i boken och alla känslor är sjukt imponerande! Tror inte jag och mamma var de enda i publiken som hade tårar i ögonen emellanåt och vi var definitivt inte ensamna med att skratta, för gud så rolig den var. Skämt blandat med allvar går verkligen hand i hand och har en föreställning båda av de delarna så är iallafall jag såld på en gång!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards