lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 februari 2015

Av Elin - 9 februari 2015 18:37


God kväll på er snyggingar. Har nyss tryckt i mig sex korvar och potatisgratäng till middag, var sjukt hungrig som ni kanske förstår med tanke på hur många korvar jag åt. Det var ett tag sedan som jag kom hem och nu sitter jag i soffan och planerar att göra det för resten av kvällen. Trots att jag egentligen inte har gjort något speciellt idag så är jag ändå sjukt trött. Mötet med Filippa gick bra, vi båda var väldigt sega i huvudet haha men tyckte ändå att vi fick lite gjort. Är svårt att planera en kurs/föreläsning när man inte riktigt vet vad ungdomarna vill ha hjälp med. Men eftersom att vi båda känner oss väldgit säkra med materialet så tror jag heller inte att det ska vara några problem. Just nu är jag sjukt otaggad för att åka till Täby på söndag, men när jag väl är på väg eller där så tror jag nog bara att det blir kul. Är ändå kul att få träffa andra engagerade ridsportare.



Av Elin - 9 februari 2015 14:36


Hej på er vänner. Alltså åh vad jag är less på att ha ont i magen nu, har haft ont i tre dagar och det är en sån där störande värk som gör att man hela tiden blir påmind om att man har ont. Menmen, ska sluta beklaga mig över det nu utan istället gå in på det jag egentligen skulle skriva om; min dag. Idag hade jag planerat in att åka till karolinska och ta blodprov inför återbesöket nästa vecka. Jag vägrar att gå till Spånga vårdcentral då de suger på att sticka och är sjukt otrevliga så därför är det värt att åka in till Radiumhemmet och bli stucken. Att ta blodprov är som ett heldagsprojekt för mig, har liksom lärt mig under alla dessa år att man ska äta, dricka, sova och gärna inte vara så kall när man kommer och ska ta blodprov, så jag har ätit och druckit hela tiden nästan innan jag åkte in vid 13.


Det är en speciell känsla av att komma in på Radiumhemmet, jag reagerar inte lika starkt längre när jag ser massa cancerkrigare gå omkring med skalliga huvuden utan jag känner bara hat, jävla pisscancer! Idag kände jag för första gången på väldigt länge också en äkta stolthet över att jag satt där tre år senare och är frisk från denna skitsjukdom. På något sätt så blev det ändå ett fint besök idag. Att ta blodprov gick som en dans också, möttes av en sköterska som vet vem jag är och har stuckit mig förut och hon lyckades fixa alla rör på ett stick, kändes fantastiskt skönt! Ibland när jag har otur så brukar det ta mellan 3-5 stick.


Efter sjukhuset så åkte jag in till stan och sitter just nu i skrivandets stund på John chris coffee och fikar samtidigt som jag lyssnar på musik och väntar på mitt sällskap. På söndag ska jag och Filippa ut på vårt första klubbesök och träffa Täbys ungdomssektion, så vi ska passa på att förbereda lite nu under eftermiddagen så vi har koll på vad vi vill säga och sånt. Eftersom jag blev klar på sjukhuset tidigare än vad jag trodde så satte jag mig då här och väntade, inte helt fel! Nu hörni ska jag drick upp mitt te innan det kallnar ännu mera, kram på er så återkommer jag när jag kommer hem!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards