lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 april 2015

Av Elin - 9 april 2015 19:42


God kväll på er vänner. Shit vad seg i huvudet man blir av att gå på intervjuer kors och tvärs. Så himla mycket info och intryck och varje gång man går därifrån så har man ungefär 1000 tankar som snurrar runt i huvudet. Just nu så vill jag bara ha ett jobb så jag kan släppa den delen av mitt liv för tillfället. Har en till intervju imorgon och en till om ca 10 dagar, den sista är den förskolan som jag hoppas extra mycket på just nu. Vill verkligen jobba där och det skulle vara så himla perfekt! Men vi får se, ber en bön till Gud att allt ska lösa sig. Dagens intervju gick iallafall bra tror jag, de verkade nöjda och jag kände mig nöjd. Sjukt svåra och vissa väldigt konstiga frågor, men då är jag uppvärmd inför de kommande intervjuerna. Känns som att frågorna kan inte bli svårare än vad de var idag! Som tur är så känner man sig tryggare och tryggare i sin roll och allt som jag säger är ajg så sugen på att få visa i verkligheten så de inte bara är tomma ord. Kan jag inte bara få skriva på det där anställningsavtalet och få börja jobba någon gång!? Börjar bli lite otålig nu haha. Nä vänner, ha en bra kväll nu. Själv ska jag titta vidare på Halv åtta hos mig!


Gammal bild

Av Elin - 9 april 2015 13:55


Tjenixen alla snyggingar! Tittar in här i expressfart innan jag ska börja klä på mig lite bättre kläder och torka håret. Idag vaknade jag upp och var på riktigt bra humör, egentligen utan anledning men vem behöver en anlednig för att vara på bra humör? ;) kanske för att det är varmt och fredag imorgon. Vånkan kom iallafall hit vid 9 och vi har suttit och pluggat på C-uppsatsen tills för 30 minuter sedan kanske då jag ska iväg på min fjärde arbetsintervju. Idag när vi satt och pluggade så började jag känna ganska så mycket stress över vårt arbete, trots att vi ändå ligger bra till så går veckorna så sjukligt fort. Hur tusan ska man hinna göra allt i rätt tid samtidigt som man vill gå på arbetsintervjuer och lägenhetsvisningar!? Menmen, det löser sig så småningom. Nu har jag precis hoppat ur duschen och sitter här i vardagsrummet i morgonrock och handuk i håret, ska iväg till Bromma för ännu en arbetsintervju som sagt. Så morsning korsning och goodye säger jag så länge, så återkommer jag senare under dagen, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards