lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 april 2015

Av Elin - 14 april 2015 20:04


Idag har det nästan varit en helt perfekt dag. Förutom att jag har gått runt med magknip nästan hela dagen. Har knappt varit hemma idag, därav den usla uppdateringen här inne. Men nu sitter jag i soffan i mjukiskläder och planerar att sitta här i någon timme till innan det är dags att gå och sova. Dagen började iallafall med att jag mötte upp Vånkan i sumpan, därifrån så åkte vi vidare till stadsbiblioteket för att låna en bok till C-uppsatsen och sedan gå förbi hennes blivande jobb, då jag ska dit på måndag. Efter det så åkte vi vidare mot BUV för drygt en timmes handledning. Vi kom lite tidigt, så då passade vi på att gå ned till vattnet och sätta oss på bryggan och chilla lite. När vi började att plugga så sa vi att det skulle vara så mysigt på våren och sommaren att sitta vid vattnet och plugga, men det har vi aldrig gjort av någon konstig anledning. Men idag kände vi att det var dags att ta tag i saken, visserligen så pluggade vi inte men vi var där iallafall haha. Trots blåst så var det faktiskt väldigt mysigt.


Efter handledningen så åkte jag vidare till gamla stan för att möta upp Sunna. Vi hade planerat att gå förbi Ben and Jerry´s då de skulle bjuda på gratisglass, men när vi kom dit och såg kön som var kanske 10, 15 meter lång och som bara blev längre och längre så sa vi samtidigt att det inte var värt det. Så vi gick till Cafét Under kastanjen för att sätta oss i värmen och fika lite. Trots att vi träffades för två veckor sedan så hade vi som vanligt mycket att prata om och det kändes som att det var minst en månad sedan som vi sågs av någon konstig anledning haha. Bland annat så bestämde vi att vi skulle ta en långweekend i London i höst, är redan så pepp haha! Jag åt en jättegod vit chokladkaka som smälte i munnen och en kopp te såklart, mys!


Efter några timmar där när de började möblera om till resturang och bar istället för fik, så kände vi att det var dags att börja röra på oss. För skoj skull så tog vi vägen förbi Ben and Jerry´s igen och denna gång så möttes vi av två polisbilar och massa poliser i uniform runt om butiken. Tydligen så hade det blivit ett sådant högt tryck vid butiken och all gratisglass så polisen var tvungen att kallas in. Helt sjukt! Tänk att lite gratisglass kan locka så mycket folk! På vägen till tunnelbanan så gick vi förbi Café Kladdkakan, då vi båda ändå inte hade något att göra under kvällen så tog vi en spontanare in dit också. Haha, så typiskt oss att sätta oss på ytterligare ett fik och snacka. Där satt vi också i några timmar och det slutade med att det även blev middag där. SÅ mysigt! Älskar verkligen att sitta på ett fik med en fin vän och prata om allt mellan himmel och jord samtidigt som man ser stressade Stockholmare gå ute i kylan hehe.

Trots att vi är så olika så är denna tjej en av mina finaste vänner jag har! <3


Som ni då kanske har märkt så har det inte blivit någon ridning för mig idag av olika skäl. Jag får helt enkelt peppa till nästa vecka! Men trots det så har jag verkligen haft en toppendag med två fina vänner. Nu är jag helt slut i både kropp och knopp och känner att jag nästan borde gå och sova redan nu. Men en kopp te till tror jag nog att jag får i mig. Imorgon är det hårdplugg hemma hos Vånkan igen som gäller. Kram på er och god natt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards