lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 juni 2015

Av Elin - 14 juni 2015 20:53


God kväll på er alla fina. Egentligen så borde jag sätta mig och skriva rent lite anteckningar, slänga iväg ett mejl och packa inför Turkiet. Men jag har verkligen ingen ork. Har haft ont i huvudet hela dagen idag av någon anledning, ibland känns det verkligen som att huvudet ska sprängas. Otroligt jobbigt när det går upp och ned hela tiden. Idag sov jag och Sofi till 10 ungefär, sedan låg vi kvar i sängen ett tag innan vi gick upp för att äta lite brunch. Vid 12:30 så åkte jag mot Överbys hästsportsförening för att representera DUS under en inspiration/ungdomsdag som deras US hade anordnat. Det var ett helt gäng med tjejer som dök upp från olika klubbar runtom i Stockholm och det verkade iallafall som att alla hade väldigt kul. Det bjöds på femkamp, frågesport och sedan avslutade vi det hela med att grilla hamburgare, mums! Kom hem lagom till middag och nu sitter vi och tittar på fotbollen. Nä vänner, får väl försöka ta tag i packningen nu åtminstone. Kram på er!


Av Elin - 14 juni 2015 18:01


Hej på er kära ni. Jag är hemskt ledsen över min frånvaro här på bloggen, men har helt enkelt inte haft tiden att sätta mig ned och skriva förs nu. Jag tycker att vi tar en sak i taget. Igår. Förutom att jag jobbade på dagen så mötte jag på eftermiddagen upp Sofi och så tog vi oss in till slottet för att se massa kungligheter. Jag har alltid velat åka in och se alla på riktigt och på både Kronprinsessan Viktoria och prinsessan Madeleines bröllop så ångrade jag mig så att jag inte åkte in för att se allt på riktigt, igår var sista chansen och att få se ett kungligt bröllop live, så självklart tog jag chansen! Sofi och jag satt där utanför slottet i några timmar och tillslut så dök prinsparet upp! Så mäktigt att få se detta på riktigt och när de avfyrade saluten så började jag nästan gråta. Det var så himla fint och så otroligt häftigt att det var så mycket folk och att det är en sådan stor grej. Ja, mäktigt är nog ordet. Sedan så måste jag ju säga att jag bara älskade hur de valde att gå ut från kyrkan på. Samuel Ljungblahd som sjöng Joyful, joyful-typ världen bästa gospellåt! Exakt så vill jag också gå ut från kyrkan när jag gifter mig! Så mycket kärlek, så mycket glädje och så himla mycket sväng! Gaaaah, vet inte hur många gånger jag sett det klippet haha! Efteråt så åkte Sofi och jag hem hit till mig och så pratade vi och kollade på film hela kvällen tills vi båda somnade, nöjda och glada.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards