lyckopillerelin

Alla inlägg den 17 juni 2015

Av Elin - 17 juni 2015 20:02


Herregud vilken dag. Inte förs nu denna tid så kan jag sätta mig ned och andas och slappna av lite. Dagen har verkligen gått i ett. Det började med lite aretsintervjuer på morgonen, vill inte riktigt säga hur det gick då jag inte vill ta ut något i förskott. Efter det så åkte jag hem en snabbis för att byta om och sedan vidare till världens bästa Stenkolet för att äntligen få krama om personalen. Nu när jag håller på att söka jobb för fullt så blev det verkligen påtagligt att jag inte kommer ha samma chans komma dit och säga hej mer efter sommaren. Det känns verkligen superjobbigt! Min fina fina VFU-förskola. Vet inte hur jag ska klara mig utan dem sen!


Efter ett tag där med pepp, skratt och diskussioner så åkte jag vidare in till stan för att handla. Hittade inte riktigt det jag ville ha, så jag köpte mat och sedan åkte jag hem för att laga middag och ringa lite samtal. De senaste timmarna så har jag haft fullt upp med att packa och duscha inför Turkiet imorgon. Nu sitter jag hemma hos Elin och pratar och andas lite innan det är sängsags. Nä vänner, nu måste jag försöka vara social. Återkommer imorgon kväll om jag inte är helt däckad!


Jordgubbar <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards