lyckopillerelin

Alla inlägg den 23 juni 2015

Av Elin - 23 juni 2015 16:52


Hej på er fina ni dagarna går i en rasande fart, men det ända jag vill är att stanna tiden. Jag har det så himla bra här med familjen Hagelin trots mina mental breakdowns ibland. Det sista jag vill är att lämna denna värme och underbara familj på torsdag och komma hem till ett kallt Sverige. Dagarna här borta ägnar vi oss åt att sola, bada, skratta och gråta. Igår åkte vi in till Alanya för att äta middag och vi hade en fantastisk kväll. Supergod mat och jag tror vi alla skrattade så magarna värkte. Ikväll äter vi här på hotellet och musiken kommer Jessica Andersson stå för, kommer nog bli jättemysigt. Nu ligger jag i sängen och tar igen mig lite innan det är dags att gå ned till middagen. Ta hand om varandra, kram på er!

Av Elin - 23 juni 2015 13:30


Oj vad svårt. Som vanlgit när jag drömmer om mina älskade idoler så  handlar det nästan om samma sak, att få tiden och chansen att få berätta för dem hur mycket de betyder för mig. En fin dröm jag har haft om Helen var faktiskt natten efter att jag hade fått träffa henne. Sov ganska oroligt den natten minns jag då jag var i någon form av chock fortfarande och inte kunde smälta det jag fått vara med om. Jag drömde att jag typ jobbade på Cirkus där även hon jobbade och att vi på något vänster började prata och bli goda vänner. Jag minns att jag vaknade upp senare och fortfarande inte kunde förstå att jag hade fått prata med henne på riktigt, jag trodde där och då att min riktiga träff med henne också var i min dröm.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards