lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elin - 26 augusti 2015 23:00


Hej på er vänner. Egentligen så borde jag kanske släcka lampan och sova, men vill ändå titta in här en snabbis innan det är dags att sova. I morse när jag vaknade så var jag helt sänkt, ville absolut inte jobba utan satt nästan på bussen och grät på vägen till jobbet. Har varit lite slö, slapp och likgiltig hela dagen också, men det blev bättre framåt eftermiddagen när jag fått slumra till lite tillsammans med mina yngsta barn som sov och en rast. Dock så har jag varit sjukligt yr och inte kunnat göra så mycket. Ikväll hade vi även APT, ett mycket trevligt APT och jag blev faktiskt lite förvånad och såg lite ljus i tunneln efter dessa veckor.

 

På vägen hem så tog jag en spontanare förbi Elin, tänkte hämta upp lite saker där och sedan åka hem då jag egentligen hade behövt sitta med lite styrelsearbete, men som vanligt så gick den planen i kras och så stannade jag där i några timmar och pratade. Men det var värt lite mer stress imorgon, finns få ställen som jag skrattar så mycket på som hemma hos Elin och när jag hade sagt hej då så gick jag därifrån med ett leende på läpparna. Härligt att ha ställen att samla positiv energi på när man behöver, eller hur? :) NU är det dags för mig att släcka lampan och sova, god natt på er!

Av Elin - 26 augusti 2015 13:00

 
 
…förlåt för att jag gråter så mycket
…förlåt för att jag ibland inte orkar vara så social

…förlåt för att ni har får lyssna på min skit

…förlåt för att jag är så ledsen hela tiden

...förlåt för att jag förstör er

…förlåt för att jag ibland får er att känna er otillräckliga

…förlåt för att jag beter mig som om jag är 5 år
…förlåt för att jag blir arg utan någon speciell anledning
…förlåt för att jag velar så mycket med sociala medier

…förlåt om jag inte är den ni kanske trodde att jag var

...förlåt för att jag ibland kanske tar er för givet

…förlåt för att jag ibland inte är helt ärlig

…förlåt för att jag stöter bort er

…förlåt för att jag är så bitter och negativ

…förlåt för att jag är så dålig på att tala om hur mycket ni betyder för mig

…förlåt för att jag är så svag

…förlåt för att jag låter det gå ut över er

 
Men det kommer bli bättre. Jag lovar. Det tar bara längre tid än vad jag trodde. Snart så.

...

Av Elin - 25 augusti 2015 22:41


När tårarna inte slutar rinna. När allt känns för mycket. När man känner sig så fruktansvärt skör och svag. Förlåt. Måste försöka att sova.

Av Elin - 25 augusti 2015 21:20


Oj vad jag är känslosam just nu alltså! Tror jag grät mer än skrattade i stallet idag. Jag skulle egentligen rida Billy ikväll, men efter ett hästbyte så fick jag sitta upp min allra bästa vän igen. Är så otroligt otroligt tacksam att Frida kunde byta med mig och att Åsa godkände det, just nu behövde jag detta. Men samtidigt som jag var så otroligt tacksam så var jag ju också så otroligt ledsen, jag hade ju nästa accepterat att jag aldrig mer skulle få sitta på Jissa igen och att jag nu fick göra det och troligtvis för sista gången gjorde det hela lite jobbigt också. Tror nästan jag grät hela lektionen samtidigt som jag njöt så mycket jag kunde. Det var bara en skritt och travtur ute i skogen, men det var så himla mysigt! Att få sitta på sin bästa vän en varm sommarkväll i skogen är obeskrivligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad Jissa betyder för mig, just nu är hon ljuset i mitt liv. Hon är den som ser till att jag har något att längta till om dagarna. Hon får mig att kämpa. Jag fasar verkligen för den dagen hon inte finns kvar i stallet längre. Jag vet inte hur jag ska klara mig då...men den dagen, den sorgen och jag hoppas att det dröjer ett tag innan dess och att jag blir informerad om det innan. Nu måste jag hoppa in i duschen och tårka tårarna, började gråta av att skriva detta inlägg.


Min finaste finaste kompis <3

Av Elin - 25 augusti 2015 16:01


God eftermiddag på er alla fina i värmen. Helskotta vad varmt det är idag! Typ dog när termometern stod på 18 grader vid 5 när jag gick upp i morse. Idag har det varit en snurrig och konstig dag på jobbet. Är så himla stressad just nu och mitt i allt så jobbar jag på ett ställe som jag inte riktigt vet vad jag tycker om. Har så himla mycket tankar och funderingar just nu om jag ska vara kvar eller inte. Tanken på att vara kvar där i över ett år får mig inte att må så bra ärligt talat, samtidigt som jag vet att jag är envis och ändå känner att jag vill stanna kvar, för barnens skull. Jag älskar redan alla mina 18 barn som jag har och jag vill inte överge dem och lämna kvar dem så de ska få ännu ett jobbigt år på förskolan. Jag försöker att ta vara på de ljusglimtar jag har under dagarna och leva på dem ögonblicken tillsammans med barnen. Idag lever jag på två av mina pojkars strålande ansikten när de klarade av att klättra upp på klätterväggen i parken med lite hjälp av mig efter att ha blivigt nedtryckta av sina kompisar att de inte kan. Stoltheten i deras ansikten var fantastiskt att se och jag kämpar för att jag ska få se den stoltheten i alla mina barns ansikten en dag. Haha, blödig som jag är så sitter jag och gråter när jag skriver detta. Vi får se hur jag gör, jag tar en dag i taget iallafall och försöker att inte glömma bort att andas när det känns som jobbigast. Nu är jag iallafall hemma och tar det lite lugnt och byter om innan det är dags att åka iväg till stallet för ridlektion.


Frukost på förskolan

Av Elin - 24 augusti 2015 21:07


God kväll på er fina ni. Herregud alltså, jag längtar redan till helgen känner jag. Är helt slut i både kropp och knopp just nu och jag har märkt det hela dagen, har typ varit sjukt känslosam idag. Hade så himla bråttom iväg från jobbet i fredags så glömde helt kolla när jag började idag, så jag chansade och kom dit vid 07:30, väl där så visade det sig att jag började en timme senare. Fördelen med det var att jag kunde få in lite styrelsearbete den timmen istället. Känner just nu att jag ska börja schemalägga mina timmar på dygnet, har så mycket i huvudet, dagarna bara rinner iväg och jag går ständigt runt med lite ont i magen, stress och trötthet. Men jag hoppas att det lugnar ned sig om några veckor. Dagen på jobbet har varit omtumlande, med tanke på att jag varit lite off i huvudet så har jag väl inte varit mitt bästa jag och jag har lite svårt att lämna jobbet på jobbet känner jag. Men jag har haft riktigt kul tillsammans med några av personalen, så jag ska inte klaga allt för mycket. Efter jobbet så stack jag i ilfart till kansliet för Stockholms läns ridsportsförbund för DUS-möte. Igår hade jag CUS-möte och ikväll DUS-möte, älskar verkligen att jag har möjligheten att påverka ridsporten på alla olika nivåer! Vi hade ett bra möte, trots dålig närvaro i styrelsen och det var härligt att träffa delar av gänget igen. Var ett bra tag sedan. Nu tror jag att jag faktiskt ska borsta tänderna och gå och sova. Öppnar imorgon bitti så klockan står på 5! Natti natti <3.


Av Elin - 23 augusti 2015 16:39


Hej på er i sommarvärmen, nu är jag hemma i gamla Spånga efter en fantastisk CUS-helg i Bålsta. Har varit grymt kul och  lärorikt, men nu är man seg i huvudet kan jag säga! Eftersom jag är helt ny i styrelsen så är det fortfarande mycket att hålla koll på och mycket som man inte kan än på ett bra tag, men jag känner mig verkligen så sjukt trygg tillsammans med resten av gänget och fortfarande så kan jag inte riktigt förstå att jag är en av de personerna som är förtroendeinvald till denna styrelse. När jag började engagera mig inom ridsportens organisation för ungefär 8 år sedan så var CUS mina förebilder och nu är jag en CUSare själv. Det är häftigt! Efter en brutalt varm natt på hotellrummet så vaknade jag ändå vid 7 och var ganska så pigg. Startade upp dagen med en brakfrukost och sedan har vi haft möte hela dagen.

Hotellfrukost <3


Igår hade vi en mer workshopdag för att lära känna varandra lite mer och få ihop gruppen och idag blev det då CUS-möte + lite filminspelningar om olika projekt, kul! Mycket att diskutera inför en ny termin, men tycker att vi hade bra diskussioner och tillsammans så blev det ett väldigt bra möte. Nu är man mer än redo att få sätta igång styrelsearbetet på riktigt när man blivigt tilldelad arbetsgrupper och allt. Vid 15 så tackade vi iallafall för oss och sedan bar det av hemåt, skönt att vara hemma men det tog lite emot att lämna den fantastiska miljön och gänget. Nu är man som sagt helt slut, lär nog sova gott inatt som alltid när man är iväg på sånt här, nästa helg är det dags igen! Ikväll blir det en hemmakväll som ni säkert redan har räknat ut, nu ska jag städa lite i mitt rum tror jag innan middagen.

Vi höll till i båthuset och hade en sådan fantastisk service!


Av Elin - 22 augusti 2015 18:02


Hej på er vänner. Ledsen för dålig uppdatering! Har haft fullt upp hela dagen idag och hela kvällen igår! Men nu tänkte jag titta in en snabbis innan det blir full fart igen. Just nu befinner jag mig på Thoresta herrgård tillsammans med världens bästa Cusare! Igår samlades vi för middag tillsammans innan vi åkte vidare hit imorse. Var sjukt god middag, det är alltid så sjukt härliga smakupplevelser när man åker iväg så här :).



Imorse så gick vi upp och möttes på frukosten vid 8, avnjöt typ världens godaste frukost och sedan åkte vi hit till Thorseta, är så magiskt fint här och ännu finare är det en dag som denna med strålande sol hela dagen! Saknar landet lite nu när vi bor så nära vattnet. Har haft en toppendag med CUS och nyss så avslutade vi vår dag tillsammans med SISU och fått mycket gjort, nu är det chill med bad och härligt umgänge i några timmar innan det blir dags för middag med egen kock här på bryggan. SÅ lyx! Nu ska jag gå och vara social igen, kram på er!

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards