lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2016

Av Elin - 8 januari 2016 16:49


Hej på er vänner. Slänger in ett inlägg här i all hast när jag ändå var inloggad. Känns lite som att detta inlägget typ bara kommer handla om mat haha. Idag är det en bättre dag än igår iallafall, skönt. Igår kväll var jag bortbjuden på middag hemma hos Bella och Tindra. Vi snackade ikapp oss om allt möjligt, jag fick lite bebismys på köpet av en glad tjej och så åt vi laxpasta till middag, mums och mys!


Idag åkte jag in till stan vid lunch för att möta upp Melissa och Emma, det var sjukt länge sen vi sågs! Typ ett år! Så det var verkligen dags att ses igen, självklart så blev det nästan bara snack om jobb eftersom att vi alla tre jobbar nu för fullt. Skönt att få träffa dem igen och prata lite om hur vi alla har det, man inser då hur mycket personal och tidsbrist vi har det på förskolorna runtom. En trevlig lunch iallafall på Jensens blev det, där vi typ alltid brukar käka när vi ses hihi.


Nu har jag precis kommit hem, passar på att vila lite och om en halvtimme ungefär så åker jag till sumpan för att umgås med Lisa. Middag, vin och Adele blir det ikväll hihi! Nä vänner, vila var det. Kram!

Av Elin - 7 januari 2016 15:07


Fina fina ni. Jag känner mig trasig idag av olika anledningar, så det blir en liten paus för mig här just nu. Har man inget bättre att skriva om än att man inte är glad alls så kan man lika gärna pausa känner jag. För er skull. Ikväll är jag iallafall bortbjuden på middag hos en god vän och lite bebismys kanske till och med. Blir nog bra!

Av Elin - 6 januari 2016 20:20


Yes. Då är man hemma i värmen. Eller, sitter och fryser fortfarande men det går nog över om ett tag när jag värmt mig framför brasan. Klockan stod på 8 idag, mådde inte bra alls och trodde att jag hade blivit sjuk efter ridningen igår, men det var nog bara av trötthet eller nått för nu mår jag helt okej. Åkte in till centralen med en kaffe i handen så satte jag mig på tåget mot Västerås.

 


Mötte Klara på tåget och vi fortsatte vår resa tillsammans till Strömsholm med ett byte i Västerås. Väl framme vid 12 så satte vi oss på Gula hästen och åt lunch tillsammans med gänget och vid 13 ungefär så började vi vårt möte. Toppenbra bra diskussioner om våra nya utbildningar som kommer och otroligt lärorikt! Åh vad kul det är med engagemang inom ridsporten!


Vi kom otroligt långt och vid 17:30 ungefär så tackade vi för oss och åkte hemåt. Nu har jag predcis ätit lite middag och sitter i soffan och tittarpå Björn Skifs. Är fruktansvärt trött, sov dåligt inatt och en dag där hjärnan har gått på högvarv typ hela tiden. Vi får se hur länge jag orkar vara vaken haha. Nu ska jag iallafall fortsätta att titta på Bjön Skifs, kram på er!


Av Elin - 5 januari 2016 20:13


Årets första ridlektion check efter en månads vila. Jag är helt slut både psykiskt och fysiskt just nu. Ångesten jag hade var brutal. Med ben som knappt orkade bära upp mig, illamående och ett puls på 200 redan när jag klev in i stallet så lyckades jag ändå komma upp på hästryggen. Fick min fina Max 2, dock så gick väl inte lektionen så bra. Jag hade under dessa viloveckor tydligen glömt bort hur man styr en häst och kände väl inte att han var särskilt mjuk och loss i sidorna. Delvis mitt fel som troligtvis inte jobbade igång honom helt ok. Vi jobbade med att minska och öka volterna i alla tre gångarter. Han började iallafall vakna i slutet när vi galopperat ett tag och det blev lite glädjeskutt och lite väl på i fattningarna, men i detta fall så var det bara kul att han busade lite! Nä vänner, jag vet vaken ut eller in angående ridningen just nu....ska försöka landa lite tills nästa vecka så får vi se hur allt slutar...


Av Elin - 5 januari 2016 14:12


Om några timmar ska jag upp på hästryggen igen efter en månads paus. Jag har en sådan obeskrivlig ångest inför det här.  Har knappt sovit under natten och har ett svagt illamående som inte vill ge med sig. Just nu vet jag inte om jag ens kommer komma upp. Vet varken ut eller in. Jag känner mig inte redo för detta än, samtidigt som jag fattar att jag ändå måste. Kanske är det på något sätt samma sak som gäller nu för mig som om man ramlar av, ju längre tid jag väntar desto svårare blir det att komma upp i sadeln igen. Jag vet ärligt talat inte vad jag är så rädd för. Men jag tycker verkligen att det är skitjobbigt det här...

 

 

 

Av Elin - 4 januari 2016 12:52


Pappa frågade mig härom dagen hur många konserter/musikalföreställningar/TVinspelningar jag varit på under 2015. Vet ni hur många jag kom upp i? 49 styckna! Det bästa av allt är att jag redan har 26 stycken konserter inbokade under 2016 och mer kommer det bli!


10 januari-Cabaret

22 januari-Cabaret

31 januari-Cabaret

7 februari-Cabaret

12 februari-Cabaret

20 februari-Cabaret

27 februari-Melodifestivalen i Gävle

28 februari-Mamma mia the party

13 mars-Cabaret

19 mars-Svenska stjärnor

24 mars-Björn Skifs lite nu och då

31 mars-Cabaret

29 april-Adele

10 maj-Eurovision song contest semifinal 1

28 juni-Allsång på skansen

3 juli-Coldplay

5 juli-Allsång på skansen

12 juli-Allsång på skansen

19 juli-Allsång på skansen

26 juli-Allsång på skansen

2 augusti-Allsång på skansen

9 augusti-Allsång på skansen

16 augsti-Allsång på skansen

10 september-Bullets over Broadway

14 september-Phantom of the opera

15 september-Bullets over Broadway

Av Elin - 3 januari 2016 21:55


Hej på er kära ni. Oj vad trött jag är! Vill typ sova i en vecka känns det som. Idag var nog den längsta dagen jag haft på någon vecka eller så haha. Den började iallafall med Gudtjänst i Upplands väsby tillsammans med mamma och pappa. Den dagen när PAPPA frågar om man vill med på gudstjänst så tackar man inte nej om man säger så haha. Så mysigt att få börja dagen med att lovsjunga Gud!


Efter det så fick jag skjuts till Norrviken till Sofi för att umgås och äta innan vi åkte in till Cirkus. Passade självklart på att få lite djurkärlek när jag ändå var där, hur mysigt är inte det liksom!

Hade ganska svårt att lämna detta läge kan jag säga haha.


Sofi och jag åkte in till Cirkus iallafall tillslut för den absolut sista föreställningen av Kristina från Duvemåla. Björn och Benny kommer ju aldrig sätta upp den igen så det var verkligen sista chansen att se den i deras tappning. För mig var det tredje gången, men det kändes lika nervöst, stort och bra som första gången. Typ dog när jag såg Björn, Benny och Lars Rudolfsson! Satt och skakade då och då för att inte bryta ihop mitt i föreställningen av alla känslor. Det är så obeskrivligt vad häftigt jag har tyckt att få chansen att se denna musikal på riktigt! Kan inte fatta att det är slut nu. Känns så tomt.

Hej då hela ensambeln, ni är fantastiska!

Av Elin - 2 januari 2016 23:07


Hej vänner. Ledsen för den sena uppdateringen, men denna dag har varit sjukt konstig för min del. Redan igår kväll så kände jag att något inte stod rätt till och när det var dags att sova så kom ångesten. Alltså, en ångest som jag aldrig har haft förut. Efter lite musik i öronen och en värktablett i kroppen så lyckades jag sova iallafall. Dock så vaknade jag och mådde jätteilla i morse. Var nära på att ställa in alla planer jag hade då jag mådde så dåligt. Men efter några timmar så kändes det bättre och Julia och jag kunde gå våra ärenden. Först till Mall of scandinavia och sedan in till stan för att titta på Cabaret.


Redo att göra MOS osäkert ;)


Det blev pizza till middag


Jag fick äntligen min Olof att pussa på! <3


Vid 19 var vi på Stadsteatern, andra parkett och njöt i två timmar. Vilken otrolig bra musikal Cabaret är alltså och vilken fantastisk ensamble! Har ni inte sett den så gör det! Den håller på till sista Mars!

Sarah som Sally Bowles med sin fantastiska känsla & Lill Lindfors och Johan Rhabeus som världens finaste par


Nu ska jag stoppa något i magen och sedan blir det sängen. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards