lyckopillerelin

Alla inlägg den 2 januari 2017

Av Elin - 2 januari 2017 17:55


Tänkte bjuda på lite bilder på mitt nya överkast som jag köpte på Ikea förra veckan, detta nya kommer nog att användas mest som "vardagsbäddning". Ni vet, ibland vill man bara ha ett överkast som man kan slänga på sängen i all hast när det kommer oväntade gäster eller sånt, så tyckte att det blåa passade jättebra. Det gråa har jag haft i några år, men det är lite svårare att bara kasta över det överkastet. Jag är iallafall supernöjd!


 

Av Elin - 2 januari 2017 14:46


Senaste inlägget som kom upp igår kväll var en aning bittert, jag vet. Men ibland är jag så less på att ha ont! Nu när jag dessutom har ont i höften efter en troligtvis sträckning eller något som gjort att jag inte kunnat sova ordentligt på två nätter gjorde saken ännu värre. Idag är det ändå bättre men inte helt borta, får bara hoppas på att det försvinner snart! Började jobba tidigt idag, redan klockan 7! Men det var så mysigt att sitta och äta frukost tillsammans med några barn och en kollega, var ju ett tag sedan nu :). Vi hade heller inte så många barn, på min avdelnnig var vi två barn och två vuxna haha, så vi slog ihop oss med avdelningen mittemot så det blev 6 barn och 4 vuxna, lyx! Eftersom jag började tidigt så slutade jag redan vid 13:30, så efter att ha legat på vilan en stund och lyssnat på sovandes barn och efter ett samtal med chefen så tackade jag för mig. Så skönt haha! Nu ska jag vila min stackar kropp och sedan ska jag nog baka lite, ciao!


Älskar vilan haha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards