lyckopillerelin

Alla inlägg den 26 januari 2017

Av Elin - 26 januari 2017 20:26


Alltså, i början när jag tänke att jag skulle knåpa ihop en önskelista på lite saker jag vill ha under året så tyckte jag att det var jättesvårt. Hur kul är det att önska sig massa presentkort liksom haha. Men nu har jag låtit den vila ett tag och plötsligt så har det tillkommit massa saker som jag faktiskt har önskat mig ett bra tag.



Marmorlakan här / Prenumeration på Sköna hem här / Skultuna ljusstakar här / Ställ för slev och lock här (haha, tradera var där jag hittade denna bild, men behöver inte vara exakt en sådan) / Ridbyxor här.


Nu ska jag fortsätta titta på Stjärnkuskarna! :)

Av Elin - 26 januari 2017 16:35


Hej på er vänner. Sitter just nu på en stol i köket och bara.......sitter, kommer inte längre haha. Jag är så trött! För mig så var det första arbetsdagen denna vecka, tre nya småttingar på inskolning på avdelningen och tillbaka till verkligheten om man säger så. Ingen mjukstart med andra ord haha. Det har ändå gått bra, men det känns som att jag ligger efter sjukt mycket med massa administrativt + att jag är sjukt frustrerad på hur olika saker fungerar och är upplagt. Ibland önskar man att man bara kunde få skita i hur alla andra gör och göra på sitt sätt på en gång haha! Menmen, bortsätt från det så har det varit en bra dag, härligt att få krama om sina små på avdelningen och leka med dem! Nu är jag som sagt helt slut, målet är att städa undan i köket, steka lite korv och sedan ligga på soffan resten av kvällen, det är ungefär det jag orkar med resten av denna dag :).


Vackert på vägen hem iallafall, trots blåst :)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards