lyckopillerelin

Alla inlägg den 25 januari 2017

Av Elin - 25 januari 2017 19:53


Hörni, alltså jag måste få berätta vad jag gjorde i eftermiddags! Igår så var hela min facebook fullt med bilder på Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg, de hade gått ut med att de tre ska samlas på Ullevi i sommar och köra troligtvis den sista I love musicals-showen. Peter har ju varit igång i flera år med denna show och haft olika gästartister nästan varje gång, sist var det Helen Sjöholm och jag var såklart i Globen och såg detta! Nu tar han alltså med sig både Helen och Tommy på detta och så ska de ha en show där den 17 juni! Jag som älskar alla tre kände direkt att jag ville gå, dock så springer ju pengarna iväg en del med tågbiljetter, konsertbiljetter och hotell, men jag lyckades fixa det ändå! Kommer bo hos en kompis över helgen och tågbiljetterna kostade bara en 500ring tur och retur. Alltså, gaaaaaah vad glad jag är! Kommer att gå på denna konsert själv, men det gör ingenting alls, åh vad jag längtar! :D




Av Elin - 25 januari 2017 17:52


God kväll på er vänner! Sitter just nu i svettiga kläder och ska alldeles strax hoppa in i duschen! Tänkte bara titta in här först så länge som jag har ridlektionen minne hehe. Kom till stallet redan strax över 15 och tänkte att då har jag gott om tid att ragga hjälp, byta om och pussa lite på Jissa, men nejdå! Tio minuter innan jag skulle sitta på hästryggen så stövlar jag in i ridkläder och är stressad, hade liksom inte ens hunnit ta av hästen täcket och borstat av henne haha! Jag fattar inte vad det är som tar sådan tid, det är något lurt med klockan när man är i stallet. Där kan liksom fem timmar kännas som en kvart haha, menmen jag hann iallafall!

 

Fick sitta på en galet pigg häst idag! Lite som att hon körde "snabbast vinner" på lektionen, öronen var framåt konstant och fick hon välja helt själv så skulle hon nog galopperat 45 minuter i sträck haha. Men hellre en lite för pigg häst än en slö, så det gjorde inget. Härligt att känna att hon som är 20 + kan om hon vill fortfarande! Jobbade mycket tempoväxlingar och det behövdes ju med tanke på hur pigg hon var, red lite öppna på långsidorna i skritt och så blev det lite galopp på volter i båda varven. Jag vet inte om det är jag som har blivit lite otydlig i mina hjälper eller om hon har blivit lite mer svårgalopperad, hon är inte lika snabb på när man ska fatta galopp längre tycker jag. Men jag tror att det kan bero på att hon inte går så höga grupper längre, då blir hon säkert lite mer loj på skänken än innan. Sista 15 minutrarna så tyckte jag ändå att hon började ta det lite lugnare. Fick fortfarande sitta emot och påminna henne om att hon skulle ta det lugnt, men hon kändes mer sammarbetsvillig då än i början när det bara var huvudet högt och spring-så-fort-du-kan.


Jag är så glad att jag är uppe på hästryggen igen! Jag vet att jag skriver det typ varje gång, men jag menar det verkligen! När jag är i stallet och framför allt när jag sitter på hästryggen så spelar inget annat någon roll. Det enda som finns i mina tankar är samspelet mellan hästen och mig och jag är verkligen i nuet. Så otroligt skönt för mitt huvud, hästarna har ett lugn i sig som smittar av sig och man får så otroligt mycket positiv energi tillbaka av att bara få vara nära dem. Jag tycker synd om alla som inte har förstått allt det fantastiska med hästar, för de är verkligen speciella <3.


Min lilla prinsessa! <3

Av Elin - 25 januari 2017 12:14


Jag älskar att läsa bloggar! Vet inte hur många bloggar jag har sparade på Bloglovin just nu om jag ska vara ärlig haha. En av alla bloggare jag följer är Gabriella Joss. Först så började jag följa henne på instagram då jag tyckte att hennes bilder var så fina, gillade hennes stil hemma och hennes bildflöde + att hon också var gravid när jag började följa henne. Så nu finns hon både i mitt instagramflöde och bloggflöde. Just nu tycker jag att det är extra spännande att följa henne då hon har en son Jason på ca 15 månader som utvecklas så fort, hon och hennes man går i villatankar och sedan tycker jag som sagt fortfarande om hennes inredningsstil och så. Så ja, henne rekommenderar jag varmt om ni är på jakt efter nya bloggar att följa eller om ni vill lite nya bilder i instagramflödet. Här kommer länken till bloggen och så ser ni hennes instagram här nere också. Så tips tips-in och följ!


...

Av Elin - 25 januari 2017 07:53


För mycket tankar. För mycket ångest. Inte många timmars sömn denna natt...

Kan jag inte bara få sova och inte vakna upp på ett bra tag. Jag vill bara vara kvar i drömmarnas värld, bara för en stund. Där nästan allt känns bra. Jag orkar inte vara kvar i verkligheten...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards