lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 februari 2017

Av Elin - 5 februari 2017 18:04


Hej på er snyggingar! Har precis landat i soffan och känner att det är sjukt skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen haha. Åkte från Julia vid 13 i eftermiddags och när jag väl var framme vid Uppsala centralstation så mötte jag upp Elin för en fika på Espresso house. Det blev spontantbokat igår när hon såg att jag var i närheten av Uppsala, älskar spontanfikor (heter det ens så?).

Jag tog deras Cheesecake caramel som jag bara älskar!

 

Det var så mysigt att få träffa Elin igen, vi har inte setts sedan strax innan jul tror jag och det har känts som en evighet! Har tänkt så mycket på henne och vänt och vridigt alla tankar, ibland så har det varit riktigt tufft av olika anledningar. Ni vet när man inte har träffat en nära vän på jättelänge. När livet bara går av sig själv och när det känts som att vänskapen man hade inte var som förr, när man trott att man vuxit ifrån varandra. Men sen när man ses, så är allt som vanligt och man inser hur jäkla viktig denna vänskap är. Det var så värt att få sitta och prata ikapp om allt i två timmar undertiden som jag väntade på att mitt tåg skulle komma. Vid 16 ungefär så kramade vi om varandra och sa att vi skulle hitta på något kul tillsammans snart, längtar redan haha!


Bästa vännen, lillasyster och lillskit!

 

Så mysigt att få avsluta denna vecka med att umgås med två av mina finaste vänner! Nu måste jag gå och rota i kyl och frys efter något att äta, ciao!

Av Elin - 5 februari 2017 11:15


God morgon på er finingar! För oss är det god morgon då vi har haft en hund här hemma som varit dålig i magen, så det har inte blivit så jättemycket sömn för oss. Menmen, thats life! :) Hade ni en bra lördagskväll igår? Vi (jag och Julia alltså) tittade på mello under kvällen, laddade upp med massa mys och sedan hade vi planerat att titta  vidare på Johan Falk efteråt, men vi hann bara kanske 15 minuter sedan var vi så trötta så vi gick och la oss haha.


 


Vad tyckte ni om årets fösta mellodeltävling då? Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte tyckte att det var så bra. Tyckte programledarna var helt ok, men mellanakterna var inte så jätteroliga/underhållande om ni frågar mig. Mina två favoriter denna vecka var Ace Wilder och Dina nah, men Dina nah var inte lika bra som jag hade förväntat mig när jag lyssnade igenom låten innan. Så här tippade jag iallafall:

Till final: Ace Wilder och Boris, till andra chansen: Dina nah och Det vet du och de som åkte ut: Nano, Charlotte Perelli och Adrijana.


Alltså, Clara Henrys klänning! Let´s talk about that! Jäklar i min lilla låda vad snygg den var!! Satt typ och dreglade och med gåshud varje gång man fick syn på den i TV-rutan! Det var länge sedan som jag blev så kär i en klänning haha.


Nu ska vi hjälpas åt att plocka fram lite frukost, hejsvejs så länge!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards