lyckopillerelin

Alla inlägg den 20 februari 2017

...

Av Elin - 20 februari 2017 23:02


Jag fattar inte. Jag är så fruktansvärt trött, nästan så det känns som att jag har feber, men ändå så kan jag inte somna! Detta har pågått nu i över en vecka och jag blir så frustrerad. Det är som att jag inte kan slappna av, varken i huvudet eller kroppen. Jäkla ångest som hela tiden finns i mig och stör!

Av Elin - 20 februari 2017 16:34


Hej på er vänner. Hemma från jobbet och är helt slut! Hade tänkt fixa till min balkong lite inför våren, men när jag klev innanför dörren med min coopkasse så kände jag hur slut jag var! Dagen har gått i ett på jobbet och det absolut första jag fick göra när jag kom i morse var att byta en bajsblöja och att ta en diskussion med samma barn som verkligen INTE ville gå ut! Men när stövlarna kom fram så gick det fort :).


Tänkte visa er ett av resultaten från igår när pappa hade en "fixardag" hemma hos mig. Jag har ett perfekt ställe för kokböcker, men har alltid tyckt att det ändå varit för lite förvaring för just kokböcker. Så med mitt förslag med hyllor och några vinflaskorfack så blev resultatet SÅ bra! Nu ska jag bara tänka lite om jag vill måla skenorna vita eller om det ska vara i träfärg, tycker ändå att det är rätt så charmigt med träfärgen där. Vi får se, vad tycker ni? :)


Vänstra bilden är innan och högra är efter :).

 

Av Elin - 20 februari 2017 08:07


Ny dag och ny vecka och här kommer min veckoplanering. Inser nu när jag går tillbaka några måndagar att jag har glömt ett sådant här inlägg de senaste veckorna, men förhoppningsvis så kanske jag skärper mig nu haha :).


MÅNDAG: Jobba mellan 09:00-16:00, sedan hem och ta det lugnt och framför allt städa!


TISDAG: Jobba mellan 08:30-16:30, sedan hem en snabbis för att byta om och hämta upp lite saker för att sedan åka mot Solna för ett DUS-möte på kansliet.


ONSDAG: Jobba mellan 08:45-14:45, sedan till stallet direkt för ridlektion och sedan hem och ta det lugnt.


TORSDAG: Jobba mellan 09:00-12:00, sedan mot besök hos min psykolog och arbetsterapeut. Sedan ska jag förhoppningsvis träffa Sara efter det.


FREDAG: Först vårdcentralen på morgonen och sedan jobba mellan ca 09:45-15:00, sedan hem och fixa mig för att gå på dejt.


LÖRDAG: Har typ inget planerat, det kanske blir ett besök på Göta lejon på kvällen men har inte riktigt bestämt mig än.

 

SÖNDAG: Har inget inplanerat där heller än så länge.


Bjuder på denna bild då jag är sjukt sugen på att slänga ihop ett liknande fruktfat igen hehe.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards