lyckopillerelin

Alla inlägg den 12 februari 2017

Av Elin - 12 februari 2017 22:29


Och DÄR sa min kropp ifrån! Jag har haft en jättebra helg, sjukt intensiv och innehållsrik. Men nu, eller för ungefär en timme sedan, så har jag knappt kunnat röra mig. Just nu så känns det som att jag skulle behöva någon slags mirakelmedicin och vara sängliggande i två veckor typ för att komma tillbaka. Jag minns inte när jag hade så här ont i kroppen sist, är så fruktansvärt trött men smärtan som jag har just nu gör att jag inte kan slappna av och börjar istället få lite panik. Jag andas och försöker tänka på annat, är liksom för trött för att orka gråta samtidigt som jag vill skrika och gråta. Ibland så är viljan starkare än kroppen och man struntar bara i alla varningssignaler som kroppen försöker förmedla. Dumt? Ja ibland kanske, jag kan bara skylla på mig själv då det är jag som satt mig i denna situation. Igen. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att lära mig att lyssna på min kropp. Nej, måste försöka sova nu, smärtan minskar ju inte direkt av att jag är trött...

Av Elin - 12 februari 2017 20:45


Snart börjar "Innan vi dör", så kastar in ett sista inlägg för idag. Det har varit en dag där jag verkligen åkt från det ena till det andra till det tredje. Vet inte riktigt om det har varit positivt eller negativt, men det är väl mest positivt då jag har haft kul på alla ställen :). Att åka till Vaxholm och fira morfar och träffa en del av släkten var mysigt. Älskar att det är så himla många barn som springer omkring och har kul! Det blev en kortis hos mormor och morfar, men bättre än ingenting! :)

Så mycket god mat, som alltid!


Efter Vaxholm så blev jag skjutsad in till Fridhemsplan för att möta upp min kära föredetta kollega. Var länge sedan vi sågs och mycket har hänt i våra liv sedan sist, så det var supermysigt att sätta sig på ett fik och prata ikapp!


Nu börjar det, hörs imorgon! :)

Av Elin - 12 februari 2017 19:08


Hej på er vänner! Tänkte bara titta in en snabbis nu och påminna er om att titta på Så ska det låta ikväll klockan 20:00. Jag och Sofi var ju på inspelning av ett av alla program i oktober och ikväll visas det avsnittet. Vill ni läsa mer om inspelningen så klicka HÄR. Det bjöds på mycket skratt och bra musik! 20:00 på SVT1 alltså!


Av Elin - 12 februari 2017 12:38


Hej på er vänner! Tänkte slänga in ett inlägg här innan jag åker vidare. Har precis landat hemma i Vällingby och dricker en smoothie i all hast. Igår kväll blev en sjukt bra kväll med mycket skratt, mellomys och kanske lite för mycket alkohol. Kom till Sofi strax innan 18:30, åt middag och sedan förberedde vi för mellon. Vi kom fram till att det är tredje året i rad som vi har mellomys på just andra deltävlingen, så nu ska vi införa detta som en tradition hihi.

Selma hängde i mitt knä.


Godis, chips, vin och massa annat gott blev det!


Vi tippade i melloappen och fick alla rätt, woho!


 

Efter mellon så slog vi om till QX-galan, men vi hann inte se mycket innan det började spåra ur och alkoholen gick rakt upp i knoppen! Vid typ 01 så gick vi och la oss och jag tror att Sofi och jag låg i sängen och pratade om kärleken till 02 innan vi somnade.


Ja, en sjukt bra kväll med andra ord. Idag är jag lite trött och seg i huvudet men jag mår så mycket bättre än vad jag trodde så det är skönt haha. Nu ska jag byta om, slå in morfars present och sedan blir det Vaxholm för födelsedagskalas :). Efter det ska jag hem en snabbis och byta om igen för att möta upp min gamla kollega på fika vid fridhemsplan, mys!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards