lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2010

Av Elin - 25 mars 2010 10:49

Jag somna och sov som en stock till 10 idag, sen somnade jag om haha och så vaknade jag av att telefonen ringde och vet ni vem som ringde? Det var min engelskalärare, jag svarade inte! Jag vet att jag borde ha svarat men jag hann faktiskt inte. Det jag inte förstår är varför hon ringde både på mobilen och hemtelefonen, vad kan vara så viktigt så man ringer eleven två gånger!? Jag hatar när lärare ringer mig när jag är hemma, dom tycker ju om att sitta vid datorn-skicka ett mejl då! Jag vill inte ha några samtal från dom!


Fick ett mejl från religionsläraren oxå (tur att hon inte ringde haha) och vi ändrade tiden så jag ska prata med henne 1230 istället för klockan 15 jippi! Då slipper jag vänta så länge haha.



Men i allafall, kväll ska jag rida, vi får se hur det går...har så fruktansvärt ont i axel och fot, men vi får hoppas att det går över till i kväll.


Ska fortsätta titta på TV nu....imorgon SKA jag plugga! Det har jag bestämt haha!


Kram, ha en bra dag!

Av Elin - 25 mars 2010 01:20

Red på Halla som vanligt, i början med tempoväxlingarna så gick det skitbra, men när vi hade gjort det ett tag så blev det faktiskt bara sämre och sämre. Kanske var det jag som inte riktigt orkade fullt ut idag.


Vi gjorde inget speciellt idag, red lite mera i trav än vad vi brukar bara. Efter tempoväxlingarna så red vi lite på volterna i båda varven. Minskade volten och jag lyckades hålle henne på den lilla volten hela vägen ut, det som jag kanske kunde göra bättre var nog att hålla koll på bogen så den inte åker ut, annars så fungerade det bra. Efter det så gjorde vi volten större och fattade galopp när vi hade kommit ut på stora  volten.


Galoppen idag var ingen höjdare, för mycket avbrott och småmissar från min sida så i både höger och vänster så böev det väldigt konstigt med takten och så.


I slutet så jobbade vi mycket med att öka och minska traven och det gick jättebra! Jag har sagt det förr men jag säger det igen, Halla har ju inga muskler så hon orkar inte hela vägen och jag orkar inte heller hela vägen, men idag så gick det verkligen superbra i traven! Hon stretade inte emot, takten kändes rätt och hon blev lång och rund. Riktigt nöjd, det är inte min förtjänst att det blir bättre och bättre för varje vecka, men det som är roligt är att se utvecklingen för både henne och mig.

Av Elin - 25 mars 2010 01:15

eller inte. Har kommit hem från Vs studentskiva nu...H och jag åkte rätt tidigt men vi har ju skola imorgon så vi skyllde på det haha. Det var faktiskt en jätterolig kväll! Såklart att man gick när allt det roliga började men sånt är livet. Dock kände jag ändå att det egentligen var heelt fel kväll att gå ut på, allt som hände innan, hade ont i fötterna och axeln, hade varken ätit eller druckit rätt så kända att alkohol inte var den bästa lösningen. Tur att jag ändå är snål så jag delar på en cider istället HAHA.


Nu ska jag sova. Gonatt <3

Av Elin - 24 mars 2010 21:00

Heeeej!


Jag håller på att fixa mig till Vs studentskiva så jag har lite bråttom, det hänt lite mycket nu så jag hinner inte riktigt skriva om ridlektionen men jag återkommer om den så snart som möjligt.


Kommer hem vid halv 1 och är förmodligen död då för jag kommer vara så trött men som sagt, jag återkommer med allt!


Ha en bra kväll, jag ska försöka att andas och ta en sekund i taget. 


Kram <3

Av Elin - 23 mars 2010 23:14

Så! Nu har jag varvat ner lite, sitter i sängen med datorn i knät och tänkte bara rapportera om den magiska kvällen.


Det hela började med att Sarahs "manboys" som hon kallar dom började spela och sjunga Mauro Scoccos "Sara", efter en stund så gjorde Sarah entré och dansade lite och bara njöt av alla applåder.


Den första låten hon sjöng var ju förstås "Stockholm by morning" eftersom hon var i Sockholm, på hemmaplan! Hon höll på i ca 1 ½ timme och sjöng allt ifrån ballader till rapp, shit vad det svängde! Den sista låten som avslutade hela showen var "for a friend" jag kände hur tårana brände i ögonen eftersom den låten betyder så mycket för mig men jag lyckades hålla inne alla tårar, det brände i halsen som mäst när jag såg att Sarah torkade hennes alla tårar gud det var verkligen känslosamt!


Mamma och jag gick upp högst upp för att kolla hur lång signeringskön var och för att kolla efter kändisar haha. Vi såg Molly Sandén och Erik Saade, Salem Al Fakir, Gabriel Fors var naturligtvis där, en fotbollspelare som vi inte kommer på namnet på och så några fler. Jag ställde mig i kön efter ett tag och fick båda mina biljetter signade + ett kort på mig och Sarah, tyvärr så hade hon lite bråttom så jag ser lite groggy ut på bilden.


Här är några av kvällens bilder:



  


     


  

Av Elin - 23 mars 2010 17:08

Ikväll gäller det! Mamma och jag ska till Chinateatern och kolla/lyssna på Sarah Dawn Finer, can´t wait!! Återkommer med bilder och åsikter inatt eller imorgon :) <33333

:D

Av Elin - 22 mars 2010 23:07

Kvällen spenderades i stallet men GRYMT mycket skratt tack vare H <3 Skulle aldrig överleva måndagarna uten henne!


Blev ändrade planer för imorgonkväll då jag ska på konsert-mamma följer med istället. tror det blir bra, kanske kan komma backstage lättare då tihi. Jag längtar så jag håller på att spricka, det här är vad jag behöver!


Dagens motto i morse var: Lägger ner skolan!

Men nu börjar jag komma på bättre tankar och mitt motto nu är: Jag kan inte, jag vill inte, jag orkar inte, man jag ska fanimej klara det ändå!


Nu ska jag läsa lite så jag kan varva ner och glöma min onda axel.


gonatt <3


Det är vid den här tiden jag saknar dig som mest <3

Av Elin - 22 mars 2010 14:39

Tjaba tjena hallå!


Sitter här och är lite sådär småstolt eftersom jag precis har gjort klart religionen, ska snart fortsätta med praktikrapporten oxå tror jag...har bara 1½ uppgift kvar så det äv väl lika bra att göra klart den oxå.


hade engelska på morgonen och gjorde absolut ingenting! Fick papper om vad vi inte har lämnat in och ja, jag har ju inte lämnat in någonting..hmm. Hjälp får man ju inte och föra en konversation men läraren är ju fan omöjligt!


Chillade runt lite ett tag, C och jag hade möte med M om ped.led och vi kommer få soft tror jag...M lägger upp lektionerna så härligt så man slipper oroa sig för att man ska få allting i slutet!


Ska dra till stallet om ca en timme....så bäst att börja plugga.


Bye <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards