lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2010

Av Elin - 8 mars 2010 22:40

Det känns så iaf, har varit sjuk ganske länge nu...mina ben är som spaghetti så det är som ett träningspass att gå upp och ner för trappor. Om jag har sagt en mening eller sjunger en mening så blir rösten och halsen trött. Är jävligt förskyld fortfarande och bara det är jobbigt, öronen och hela kroppen gör ont.


Var hemma från skolan idag, ska vara hemma imorgon oxå...jag har verkligen försökt att plugga men jag upprepar mina svar, kan inte stava och jag blir trött jättefort. Jag vet inte om det är ett tecken på lathet eller om det är för jag är sjuk. T säger att det är viktigare att jag koncentrerar mig på att bli frisk än bli stressad av allt skolarbet, men jag är mest rädd för R, jag har ju redan fått ett godkännande att skjuta upp inlämningen efter lovet, då är det så taskigt att be om ännu mera tid.


Jag saknar hestarna så enormt! Jag går under snart om jag inte får pussa på dom snart!!


Nu mår jag inte så jättebra, både psysiskt och fysiskt så ska gå och lägga mig snart tror jag.


puss <3


                    Sarah Dawn Finer   Samuel Ljungblahd    Carola







Av Elin - 8 mars 2010 11:53

Jag veeeeeeeeeeet en pissig updatering har det blivigt dom senaste dagarna men eftersom jag har och fortfarande är sjuk så har jag vilat och tyckt synd om mig själv mer :P.


Min hjärna är sjuk som fan, så om ni inte fattar vad jag jag skriver så ber jag om ursäck för jag kan inte stava och skriva längre....jag tror att den är lite mossig hehe.


Men frustrerande som fan är det iaf.


Nu ska jag gå och krya på mig ^^


pöss <3

Av Elin - 6 mars 2010 16:16

Den första låten som drog igång det hela, jag satt och grät samtidigt som jag sjöng med!! <33





Den andra låten satt jag oxå och grät till, så otroligt fin och C sjunger med en sån känsla som berör! <33


Av Elin - 6 mars 2010 13:34

Äntligen så har febern försvunnit! Lyckades sova bort den under natten tror jag.


Har fått i mig lite att äta och dricka så nu är jag piggare, det är fortfarande jobbit att sitta upp, gå mm men det blir bättre.


Börjar få panik över skolan...tänker bara på alla läxor jag måste göra och att jag nästan drunknar i dom för det är så mycket, får helt enkelt sätta mig och plugga imorgon även om jag är sjuk...känns som om det inte spelar någon roll om jag är sjuk eller inte, lämna in det i tid måste jag bara....antar jag.


FAN!


Nu ska jag vila lite


bye <3

Av Elin - 5 mars 2010 19:47

Känns det som iallafall :P

skiulle ju på bio ikväll men eftersom febern blir högre och högre så blev det inte så :(.


Har precis fått i mig lite glass så nu mår jag lite bättre, men långt ifrån bra.


nu ska jag fortsätta sova....


gonatt <3

Av Elin - 4 mars 2010 22:43

Har haft en underbar lunchdejt med M idag...mycket skratt och prat-mår alltid som bäst med henne <3333


Jag har gått och blivigt sjuk på cupen....tyck synd om mig! Tror att jag har feber, ska kolla innan jag släcker lampan (vilket är snart ;P). Tror att det är för att det är lov, man har tagit det lugnt på praktiken sen börjar man med att rida det första man gör på lovet....kroppen pallar inte allt när man vill att den ska klara det. Tyvärr.


Fick skita i ridningen idag....seriöst så satt jag och grät när jag hade avbokat var så grymt taggad att det skulle gå bra, men jag inser nu att jag gjorde det rätta.


Under kvällen så har familjen kollat på luftslottet som sprängdes, det var seröst så spännande i slutet så jag höll på att kissa på mig. HAHA.



Nu:kolla om jag har feber


over and out från sjuklingen <3

Av Elin - 4 mars 2010 21:15

Asså jag kom på en sak idag. Jag kommer inte kunna leva utan stallet och hästar. När jag avbokade ridningen idag så kom jag snabbt ner på djupet igen, känlsan av att sitta på en hästrygg är underbar, visst så pallar inte min kropp så jättemycket ridning, men jag kämpar, jag sitter på min bästa vän och vill den alltid väl.


Jag har turen att ha några speciella fina vänner som stöttar mig i vått och tort, men jag berättar inte ALLT för dom (inte för att jag inte litar på dom). Men hästarna vet ALLT om mig...jag vet inte HUR många gånger jag har stått och gråtit inne hos Castor, Eloge, Halla....ja många fler. Hästarna tröstar mig mer än något annat!


Om inte jag får rida så är inte mitt liv värt att leva! På hästryggen så glömmer man allt och bara koncentrerar sig på hästen och sig själv. 


Även om jag inte alls trivs så jättebra längre i stallet av olika skäl så kommer det alltid att vara mitt hem, mitt riktiga hem!


Så utan hästar runt omkring mig så dör jag, jag skulle inte klara av att leva ett lyckligt liv. 


Det jag vill säga är att hästarna är mitt allt, det kommer alltid vara så!


Av Elin - 4 mars 2010 18:15

"Det blir något att tänka på! Men då behöver man energi om man ska orka tänka så då måste vi sova med vi var ju tvungna och tänka för att kunna sova och då behöver man energi och då måste man sova men det gick ju inte för vi behövde tänka. Ojojoj nä vi får vara vakna då!"


Sagt av Mimmi inatt när hon var EXTREMT trött xD.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards