lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2010

Av Elin - 13 mars 2010 13:19





Av Elin - 12 mars 2010 23:06

Vaknade imorse av att jag mådde illa så helst av allt så ville jag bara somna om och vakna när allt kändes bra igen, men jag gick upp och började städa i mitt rum, stressade till bussen och redan då var jag svettig haha. Sen stressade jag till tåget och kom på när jag satt på tåget att jag hade tagit ett tåg tidigare men jag gick till skolan så jag fick lite friskluft eftersom jag höll på att dö av värmeslag på tåget.


Väl i skolan så hade vi ped-led....kändes bara allmänt konstigt av olika anledningar som jag inte vill ta upp här och nu, sedan vidare till religionslektionen. Åse (som fyller 44 var på besök) så hon och jag hade det trevligt under lektionen haha.


Vid lunch så firade vi Åse med muffins, raketer, ballonger och tutor sen fick hon bebismaränger...trevligt värre, är så mysig stämning i skolan när rektorn bjuder på godis och alla är glada.  


Efter lunchen så gick klassen upp på kullen mittemot skolan för att åka pulka och fika....jättekul var det, var helt död redan när vi kommit fram hahahaha. Men ett par riktigt goda skratt fick jag iaf.


När jag hade kommit hem så städade jag och nu under kvällen har jag bara slappat och tänkt....för mycket....ska försöka att plugga mycket i helgen så jag blir av med allt skit som ligger på hög.


Världens bästa Hanna Hedlén fyller 18 idag oxå!!! Grattis till henne!!!! <3333


Nu ska jag gå och göra annat. Kanske återkommer senare.


bye <3


   Bild från i eftermmiddags :D

Av Elin - 11 mars 2010 18:07

Guud vad trött jag är!


kom väl hem från skolan vid 16 och sen dess så har jag kollat lite på TV och skrivigt på praktikrapporten....ja det går frammåt iaf :P.


Skulle ju på studentskiva ikväl men jag känner att jag inte riktigt är frisk än så jag orkar nog inte det :( jättesyd tycker jag men jag har ju typ otur när det gäller sånt..


Måste till stallet en snabbis ikväll för att hämta mina teckisar så jag kan ha dom i skolan imorgon oxå.


Nu ska jag vila


see you <3

Av Elin - 10 mars 2010 22:53

Nu tänkte jag gå och sova.....eller åtminstånde försöka sova. Jag misstänker att jag har öroninflammation men jag pallar inte åka och kolla upp det imorgon om det inte blir allt för kritiskt. För tillfället kan jag inte böja mig ner och väldigt ont men om jag sover på det andra örat inatt så kanske det blir bättre.


gonatt <3

Av Elin - 10 mars 2010 22:08

Japp, imorgon ska jag till skolan....känner mig inte helt 100% men jag pallar inte sitta hemma och inte göra någonting.


Har lyssnat på C hela dagen, kollat på jubileumsshowen och den är så grymt jävla bra!!! Hoppas verkligen att hon ska ha konserter i sommar i stockholm! 


Imorgon har jag bara 2 lektioner, sen ska jag nog sitta kvar och plugga en extrastund.


Nää ska dra nu ses senare ikväll!


pöss <3


Av Elin - 10 mars 2010 17:02

Ni suger på att kommentera, vad tråkiga alla är som bara läser och sen inget mer!!!

Av Elin - 10 mars 2010 00:05

Carola, ja vad ska man säga? jag tror att hon har varit min idol i 10 år och fortfarande är hon den personen som jag avgudar så enormt. Att hon vågar stå för det hon tror på att hon oxå är så enormt stark. Nu när jag har blivit äldre så lyssnar jag inte lika mycket på henne som förr men när jag väl gör det så blir jag så enormt glad, glad hela kroppen. När hon sjunger så känns det som om allt går i slow motion. Hennes röst, hennes utstrålning det syns verkligen att hon brinner för det hon gör. Det är helt otroligt vad denna person betyder för mig, hur besatt man var när man var yngre och fortfarande är ibland. Carola kommer alltid att vara speciell för mig och även om jag inte lyssnar på henne så mycket, hon är unik, hon är en gudagåva!

En jul utan Häggis är ingen riktig jul!

 

Jag tror att när jag gick i 8:an så var mitt Carolaberoende som värst. Jag pratade bara om henne, sjöng bara hennes låtar, mina skåp var täckta med bilder, mitt rum ska vi knappt tala om. Jag var besatt, bättre blev det ju inte när jag fick träffa henne samma år. Det året kommer jag aldrig glömma. 

 

När jag var på "Hopp för Haiti" den 25 februari 2010 så kom känslan tillbaka, när hon kom inrusande där på scenen och sjöng ”Jag ger allt” den låten som jag har lyssnat på om och om igen för att peppa mig själv att jag ska klara av livet, den låten valde hon att sjunga, live och jag fick möjligheten att vara där. Det var då jag verkligen kände att ”jag SKA ge allt, jag ska kämpa tills jag dör, även om det kostar allt” att ingenting kan stoppa mig.

 

 

Det jag undrar är hur människor kan vara så grymt respektlösa. Jag har fått och får fortfarande ta emot så mycket skit från människor när jag säger att jag tycker om Carola. Det värsta är att man inte kan försvara sig som man vill, då blir man bara nervärderad. Nu förtiden när någon nämner något negativt om Carola så är jag på direkt med argument, men vissa vägrar att lyssna. Dom behöver inte hålla med, fine jag skiter i om dom inte tycker om henne, men dom måste fan respektera mina åsikter! Jag blir så förbannad på folk som ljuger och inte respekterar mig för den jag är! (Det här handlar såklart om allt, att man måste respektera varandra, men jag har valt att ta upp Carola som exempel eftersom jag vet att det är många som älskar att snacka skit om henne) Jag är så upprörd nu när jag skriver detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

 

Jag hade en diskussion för några veckor sedan om Carola, om artikeln som aftonbladet hade skrivit om att hon hade gett en parfym till sitt fadderbarn. Bara artikeln fick mig att gå upp i taket, att dom orkar förstora upp saker! Men iaf, dom jag pratade med tyckte det var dåligt och konstigt att Carola hade gjort detta, jag kunde inte låta bli att säga ifrån så jag sa som det var, att jag hade hört Carola berätta om hur det egentligen låg till. Men personerna i frågan vägrade att acceptera sanningen utan trodde på aftonbladet. Det slutade med att jag inte orkade fortsätta diskussionen och ärligt talat så var jag nära till tårar. Jag gick därifrån med bara negativa minnen och tråkig stämning.

 

Hur länge ska folk få vara så respektlösa mot varandra? Men kan inte älska alla, men man kan respektera alla. Jag blir sårad när sånt här händer. Dels för jag vill Carola väl, jag förstår inte hur hon orkar ta all skit när jag som bara är ett fan knappt orkar. Men framför allt för att jag verkligen försöker kämpa för MINA åsikter men ingen respekterar dom.

 

Det jag vill avsluta med att säga är att:

JAG ÄLSKAR CAROLA MARIA HÄGGKVIST!! <3


Jag kommer alltid att göra det och ni behöver inte tycka som jag men RESPEKTERA mina åsikter. Då kan man ha en vänlig och bra diskussion. 

Av Elin - 9 mars 2010 22:00

Har varit hemma idag och hostat, snörvlat och varit yr. Gick en sväng till brevlåda-blev yr som fan och kände mig ínte bra så jag började fundera på att vara hemma imorgon oxå. Efter att T hade lugnat ner mig så bestöt jag mig för att sjukanmäla mig....så det blir ännu en dag hemma.


Följde med mamma till vällingby i 10 minuter och vidare till stallet för att hämta täckisarna, drickan, appasionata-dvdn och avboka ridningen. Pratade lite med A oxå...så förhoppningsvis så händer det något snart :).



Jag har inte varit i stallet eller ridit sen i onsdags, imorgon är det en vecka sen. Jag kommer inte rida imorgon eller på torsdag jag vet ärligt talat inte när jag får eller kan rida igen. Hon kommer ringa imorgon sen ska vi träffas, om hon säger att jag inte får rida. Då är mitt liv inte värt att leva längre, då har hon förstört mitt liv-för gått!


Jag bryter snart ihop, jag vet inte hur länge jag klarar av det här, det värsta är att ingen förstår.


                

Ett liv utan er-är inget liv <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards