lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 9 september 2011 15:18

  Gör som jag, stöd Ung cancer! Gå in på www.ungcancer.se för att läsa mer!


 

Lyckopiller

Av Elin - 9 september 2011 10:53


Det var en hemsk natt inatt. Jag bara grät och grät hela tiden så somnade väl inte förs vid 2. Så nu är jag jättetrött och har ont i huvudet för jag sov så dåligt under natten.


Ska strax fixa iordning mig inför en lunchdejt med älskad Mimmi! Hlres när ajg kommer hem!


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 8 september 2011 21:19


"Jag är mer laddad än Runars skott från badrumsfönstret."


Inför esc 2006.


Tycker detta citat är ett bevis på att Carola faktiskt har självdistans som många inte tror! Go Häggis!


 


Lyckopiller <3

Av Elin - 8 september 2011 17:55


Hämtade denna skål på konsum nyss, grymt nöjd! :D




Lyckopiller <3  

Av Elin - 8 september 2011 09:58


Grattis världens bästa Carola på födelsedagen!


 

     

Lyckopiller <3


Av Elin - 7 september 2011 22:15


Efter 2 veckors vila så var jag äntligen uppe på hästryggen igen. Blev Brolle denna gång. 


Egentligen finns det inte så jättemycket att säga. Gjorde skritt-halt-skritt övnigar i början, efter ett tag började han lyssna jättebra både på start och stopp!


travade på volterna och försökte få dom långa och sänka sig, att rida med min tygel på Brolle är lite svårt för antingen är den för lång eller för kort, det är lite frustrerande när jag lixom vet hur man kan lösa problemet med två händer men inte kan...


Men några varv på högervlen fick jag til flytet och jag kände verkligen att han gick fint och jag kunde koncentrera mig på mig själv istället. Men tyvärr så var det bara dom varven som blev riktigt bra. Högergaloppen fungerade inte alls, provade att fatta men bröt av nästan direkt kände inte för att hålla på att kämpa idag, vänster gick bra men långt från okej, är inte van vid hans galopp än eftersom den är så hög och kort.


I slutet så gick det inte alls! Tyglarna glappade och jag fick helt enkelt inte till det.


Känns lite som om jag har glömt bort hur man rider. Ingenting fungerar och jag har inte samma ork....jag vet att jag måste ha hästarna i mitt liv för att klara av att leva, men om jag inte kan rida någon häst på Vällingby, hur ska det då sluta :(.


   


Lyckopiller

Av Elin - 7 september 2011 16:45

   Idag måste jag tipsa er om ett jättebra schampoo!


Det heter gliss hair repair och ser ut så här:

 

Det finns mängder av olika sorter som man kan välja mella, den på bilden är inte den bästa, jag tycker om den vita med ett beige lock!


Det kan lukta ganska starkt när man bara öppnar för att känna men när man väl har skjölt ur det så luktar det jättegott! Har faktiskt inte provat alla olika än men är på god väg ;). Det här schampoot finns typ överallt!


Lyckopiller

Av Elin - 7 september 2011 12:49


Min första riktiga Carolakonsert var 2004. I födelsedagspresent fick jag biljetter till Jul i Betlehem på Globen, jag och pappa skulle dit. Jag tror vi satt på A läktaren på bra platser, innan konserten så rullade den vanliga texten på skärmen vid scenen som hon alltid brukar ha och jag var jättespänd!


Jag minns faktiskt inte så jättemycket av konserten mer att den var bra såklart! Sen att hon sjöng Allt kommer bli bra mamma fast på engelska, som jag fortfarande tycker är bättre än den svenska. 


Att det var i Globen var ju såklart häftigt, men det var nästan för stort. Nu förtiden är det ju på cirkus och det är mycket mysigare med en mindre lokal för då känns allt mycket närmre, 2004 var förresten sista året hon hade i Globen så på ett sätt så är jag ändå glad över att fick vara med om det oxå!


Jag minns oxå att min faster med familj var där och min yngste kusin somnade mitt i konserten haha.


Tyvärr har ajg inga bilder från den kvällen, men minnet av den första Carolakonserten finns såklart inom mig, och det är viktigast!


   En något suddig bild från julkonserten 2008 på Cirkus.


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards