lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 22 september 2011 18:21


Haha, asså har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva på den här punkten...Vadå konstig? 


En sak jag kan nämna är kanske att med tanke på hur liten Carola är så känns det väldigt konstigt att lilla hon kan åka en stor HD, men vill man så kan man. Jag tycker iallafall att hon är cool! :D


           


Lyckopiller <3

Av Elin - 22 september 2011 15:48


           

Lyckopiller <3

Av Elin - 21 september 2011 22:14


Från början skulle jag rida Brolle idag, men jag fick byta till Jissa! Blev verkligen jätteglad, var verkligen precis det jag behövde med tanke på hur svårt det är med galoppen på Brolle.


Senaste gången jag red på Jissa var i torsdagsgruppen utan gummisnodd och då gick det åt skogen, denna gång blev det oxå utan gummisnodd men det gick väl lite bättre ändå. 


Började med halter vid varje bokstav utan stigbyglar, både hon och jag var väldigt taggade så det gick väldigt bra, efter det så red vi lite skolor, högeröppna gick nog lättaste för där kunde jag hålla emot på ett annat sätt med tygeln annars så gick det väl lite sådär. Red mycket på volter och böjt spår idag så det blev ingen galopp tyvärr eftersom jag vet att Jissa slappnar av lite mer efter galoppen, men vi ställde mycket åt båda hållen i både skritt och trav.


Det var lite vingligt ibland och hon ville gärna hålla på att slänga med huvudet mycket, det var nog inte förs mot slutet av lektionen då jag kände att hon verkligen var påväg och söka sig neråt. Det är nog bara det där med att jag trodde att jag verkligen RED i början men det var nog inte förs i slutet som jag red på riktigt och varkligen försökte till 110%. Det var skönt att dom sista travstegen kändes bra, så man slutade med något positivt!


Hur som helst så var det jättekul att få sitta på Jissa igen, har verkligen saknat den lille skiten! 


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 21 september 2011 14:20


...för att jobba, plugga och rida!


  Gammal bild.


Lyckopiller <3

Av Elin - 21 september 2011 13:30


Glad, dels för jubileumet såklart men oxå för att låten gör en glad!



Ledsen...Ni förstår nog varför.



Lyckopiller <3

Av Elin - 20 september 2011 22:42


Denna låg i mitt rum när jag kom hem! :D


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 20 september 2011 22:09


Men oj så svårt! 


Ett av många favoriter måste nog vara när hon sjöng An american trilogy i Toner för miljoner som sändes 1999, nej jag var inte där och tittade och såg det inte heller på TVmen har hittat klippet på yt och jag vet inte huuur många gånger jag har sett det, ledsnar aldrig på det! <3



Lyckopiller <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards