lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 11 september 2011 20:57


    Den senaste bilden på oss tagen av Emelie den 25 mars 2011


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 september 2011 19:40


Hallooo!


Har haft rätt så fullt upp idag så har inte riktigt orkat/haft tid att blogga. Gick upp vid galv 10 idag, eftersom vi hade gatufest igår (som jag inte var med på) så var det ett jäkla liv utanför mitt fönster när jag försökte somna så tror inte jag somnade förs vid halv 2 inatt. Behöver jag säga att jag var trött när klockan ringde?


Drog iallafall iväg till stallet så jag var där vid 11, eftersom Maja hade lyckats försova sig så beslöt vi oss för att träffas på tisdag istället...fick iallafall se någon fin heest eftersom vi hade DM som sjövillan anordnade ;).


När jag kom hem så storstädade jag mitt rum, så nu är det städat och fint! Duschade och sedan gick jag och resten av familjen till familjen Nordlander för födelsedagsmiddag. Blev en trevlig kväll med nostalgi och prat, tyvärr så har ju Johanna flyttat till Lund så jag tyckte att det var lite tomt utan henne, men förhoppningsvis så ses vi snart! 


Det var allt för mig, tack och hej!


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 september 2011 22:32


Asså, ärligt talat så kan jag inte riktigt minnas en dröm om Carola, jag vet om att jag har drömt massor med drömmar med henne i men allt är jätteluddigt så det blir lixom ingen bra story om jag skriver det här.

Men jag tror att dom flesta drömar jag har haft med Carola med så har det handlat om att vi har känt varandra väldigt väl. Som mor och dotter eller bra kompisar mm.


Det var otroligt länge sedan jag drömde om henne så det skulle vara kul om hon ville dyka upp igen snart! ;D


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 september 2011 18:46


Åååh <3



Lyckopiller <3

Av Elin - 10 september 2011 16:38


Hallå hallå!


Ledsen för usel uppdatering för dagen men har verkligen inte gjort ett skit idag! Typ suttit framför datan hela dagen...Pallar inte göra något för min fuckingjävlamensvärk har kommit tillbaka efter operationen! Blir så less, har klarat mig utan värk i ett år och sen efter en jävla operation så har det kommit tillbaka :(.


Aja, finns inte så mycket mer att göra än att acceptera läget och käka piller. Just nu sitter jag och lillebror i soffan med varsin laptop i knät och kompenserar varann på spotify, när han får reklam spelar jag och när jag har reklam spelar han, såklaaart så blir det Håkan vi spelar så är båda nöjda! ;)


Om cirkus en timme knallar vi ner till rosa-kiosken för att käka pizza, mys!


Nä, ska inte uppehålla er mer. Återkommer senare!


 


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 september 2011 23:47


Usch för alla dumma tankar, för rädslan, ångesten...Kan ni bara försvinna från mitt huvud och lämna mig ifred! Ni gör mitt liv till ett helvete, jag orkar inte leva med allt! Orkar inte kämpa i motvind. Fyfaan för det här! Om jag knappt kan sätta ord för mina känslor, hur kan jag då få alla i min närhet att förstå. Det är som om jag lever i en mardröm och jag bara väntar på att jag ska vakna upp.


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 9 september 2011 19:05


Grejen är att det finns ingen dålig cover hon har gjort. När jag precis hade börjat tycka om henne så hade jag lite svårt för "Love me tender", tyckte att den blev lite för smörig på något sett men nu efter allt med Elvis, Barbara och jag så blir jag nästan alltid rörd till tårar när hon sjunger den.


En annan låt som jag har svårt för är "Watch closely now" från Elvis, Barbara och jag-skivan. Tycker att hon skriker på tok för mycket så det blir en skriksoppa av alltihop. Däremot så bara älskar jag denna versionen av låten, då hon sjunger lungt och stilla i början och sen växer låten ännu mer ju mer hon sjunger, UNDERBART!



Ja, nu blev det väl lite don´t like och like, men som sagt det finns ingen dålig cover hon har gjort!


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 september 2011 17:30




Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards