lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 14 september 2011 12:19


Hallåå!


Har varit på föskolan nu på förmiddagen, hade en uppgift från SU att följa en förskollärare en helv dag. Var riktigt taggad imorse innan jag skulle gå eftersom jag känner alla så bra. Men lusten tog slut direkt när jag kom innanför grindarna. Allt förstörs vergligen när man inte har någon röst! Det går inte att leva normalt utan röst, ville bara springa hem och gråta för det var så jobbigt, gick en halvtimme tidigare för jag pallade verkligen inte + att jag trodde att jag hade feber (kollade nu när jag kom hem men termometern stannade på 35,1!?) Ska fan skälla på KS när jag åker dit den 26e. Kan inte leva mitt liv så här utan röst längre! Ingen förstår hur jobbigt det är! 


Iallafall, Kajsa kommer hit vid 13 så vi ska passa på att plugga sen ska jag laga middag och åka till stallet. Hoppas att eftermiddagen och kvällen blir bättre!


Ciao!


Lyckopiller <3

Av Elin - 13 september 2011 21:29


Hallå!


Det har hänt så mycket idag så jag minns knappt att jag har varit på universitetet idag. Var iallafall där 9-12, tror jaaag hahaha! Jo, men det var jag hade redovisningar hela förmiddagen så det kanske är därför man tycker att det har varit en lång dag..?


Handlade påvägen hem och väl hemma så slappade jag framför datan och gjorde väl inget speciellt. Vid 1645 gick jag till bussen och åkte till vällingby, mötte Maja där och sen åkte vi till stallet för att fixa lite usek-saker. Hängde där några timmar och kom precis hem.


Imorgon blir det förskola på förmiddagen, vid 1 kommer Kajsa sen ska vi plugga några timmar och senare på kvällen blir det ridning. Fullt upp med andra ord ;).


   Den hederliga fredagsgruppen för fleeera år sedan, saknar <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 13 september 2011 13:57



Väljer detta klipp för det ska bli så himla spännande att se kära Häggis i TVrutan lite mera! :D


Lyckopiller <3

Av Elin - 12 september 2011 22:15


Vad tycker ni om det här? 


 

(Klicka på bilden för att läsa hela artikeln)


Jag älskar Sex and the city, den är så klockren! Risken är att det blir en flopp, det känns som om det inte blir samma sak med samma skådisar och själva serien handlar ju om att medelålderskvinnor som är ute  och roar sig och allt som har med deras liv att göra. Känns som om allt kommer bli lite förstört lixom...men det visar sig, jag kommer säkert sitta och titta när det väl börjar. Vem vet, det kanske blir succé :D. Vad tror ni? 


Lyckopiller <3

...

Av Elin - 12 september 2011 21:32




Lyckopiller <3

Av Elin - 12 september 2011 19:33


Äum, eftersom jag har mina Carolasaker lite utspritt så tog jag kort på allt lite var för sig, så det blir några kort nu ;).


           



Lyckopiller <3  

Av Elin - 12 september 2011 09:44


Har varit på ks nu på morgonen, hade ultraljudundersökning. Var så nervös och rädd så jag mådde illa och knappt kunde stå på benen. Men som tur var så gick det jättebra, allt såg bra ut så det var skönt!


Om några timmar ska jag åka till universitetet på föreläsning, hoppas det blir en intressantare föreläsning den här gången :). Ska möta Kajsa på centralen så tar vi sellis och catchar up lite ;D.


Nä, mår fortfarande lite dåligt. Ont i halsen och grymt trött så ska vila lite nu tror jag.


Vi höres när jag kommer hem :).


 

Lyckopiller <3

...

Av Elin - 11 september 2011 22:52


 


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards