lyckopillerelin

Alla inlägg den 3 juni 2013

Av Elin - 3 juni 2013 19:49


Var tvungen att fråga Sara brevid mig vilken dag det är idag. När man är ledig och speciellt inte är hemma i Stockholm så glömmer man helt bort vilken dag det är. Men det är måndag för se som är lika virriga som jag hehe. Innan vi gick och la oss igår så bäddade vi våra sängar och fixade. Sara och Sofi på en luftmadrass och jag på soffan.


 

Här pumpas det för fullt.


     

Min säng i två nätter, lite trångt när man är van vid en 1,20 säng hehe.


Sov ändå helt okej enligt min sovapp, borde jag sluta med den? Tycker inte alls att jag har sovit bra, men tydligen enligt appen. Sov oroligt iallafall, gör det när jag soverborta. Vaknade vid typ 3 på natten och var jättekissnödig, men sov precis vid ett öppet fönster så orkade inte gå upp i kylan haha. Vid 9 ungefär så gav jag upp och gick och kissade och sen så satt jag och lekte med telefonen en stund i sängen. Till frukost idag så fick vi lyxfrukost med nybakat bröd, såå bortskämd man blir här haha.


 

Mums!


När vi hade ätit frukost i lugn och ro så började vi prata om klänningarna och tog mått mm, ska bli jättespännande att få prova sin klänning sen när den börjar bli klar! 


 

Här slänger vi både armar och halva skorpar på köksgolvet! ;)



När vi hade fixat till oss och gjort annat så gav vi oss in mot stan för att titta på klänningstyger. Vi gjorde även ett stopp på Willys, IKEA och lite andra affärer. Jag köpte till och med ett nytt ridspö, fynd! IKEA är alltid kul, Sofi och jag sprang vilse, hittade roliga saker och tog en vilopaus. Ja, jag går förskollärarprogrammet då är det ok att vara barnslig! :D


 

Sofi och jag i bilen på vägen till stan.


 

Sofi och jag bland garderoberna inne på IKEA, fjortisar!


   

                                           Vilopaus                                                                                    Finaste Sara och jag <3


 

Mitt nya spö, längtar tills på Onsdag då jag ska prova på det! :D


Nu måste jag gå och ladda telefoen, sen blir det nog bacon och brocollipaj till middag, mums filibabba! Magen börjar kurra ganska mycket nu hehe. Nä hörni, ladda telefonen var det. Puss på er! Förresten, sänd en extra tanke till alla som var med om dom TRE hemska trafikolyckorna här i Örero, hörde att det var en olycka i Stockholm idag oxå + ett rån inne i stan, vilken värld lever vi i egentligen!? Usch! Nä, kärlek till er alla!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards