lyckopillerelin

Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Elin - 27 juni 2013 20:54

 

Jag är inne i en tung period just nu. Jag lever, men jag är rädd. Fruktansvärt rädd. Vissa dagar kan jag inte sluta gråta. Allt jag vill är att få ett slut, det spelar ingen roll på vilket sätt bara jag slipper allt det jobbiga. Jag går runt med en ständig rädsla i kroppen och det känns som en brottningsmatch mot alla känslor, det tar så himla mycket energi.


Dom senaste dagarna har jag inte riktigt haft orken att klara av och förtränga alla jobbiga tankar. Jag försvinner allt oftare och enklare in i min egen lilla bubbla och tänker för mycket på döden. Har väldigt svårt att somna och ligger vaken länge på nätterna och funderar på det man inte ska fundera på. Just nu så har jag ett enormt behov av att göra saker, vad som helst bara för att kunna tänka på något annat lite då och då. Jag önskar att jag var starkare just nu, men jag har insett att jag inte är det och att det faktiskt är okej.


Så länge jag lever, tänker aldrig nånsin ge upp! Jag älskar den texten och det har särkt mig så otroligt mycket i mitt liv, problemet är att jag aldrig är riktigt trygg.

Av Elin - 27 juni 2013 13:01


Nu har jag varit duktig och rensat bland alla mina hästgrejer nere i källaren. Det är sjukt vad man samlar på sig efter 15 år i stallet, speciellt kläder, galet mycket kläder. Åh vad jag saknar stallet nu!



När jag hade samlat ihop alla kläder så insåg jag att jag hade en aning mycket haha.


5 ridbyxor+ ett par täckisar

6 tjocka/vinterjackor

4 dunvästar

6 fleecar

1 tröja 

 och tillsist så hittade jag 5 ridspön. Det var bara att börja rensa.






Insåg att jag oxå skulle behöva en ny hjälm och ett par nya ridskor.

 



En aning tomt när allt var utrensat.

 


Slänghögen, förutom hinken hehe





Skänka-bort-till-behövande högen


 

Ge bort till stallet/vänner.

 


Upphängt och fint.


Det som blev kvar var:

4 ridbyxor och täckisarna

3 vinterjackor

2 dunvästar

2 fleecar

1 tröja (måste köpa fler tröjor istället för fleecar haha)

3 spön





Så lite det blev kvar haha, men det ser mycket bättre ut i källaren nu än  i början kan jag säga!

 

Av Elin - 27 juni 2013 10:41


Hej vänner. Gårdagen spenderades bara hemma i soffan, eller jag plockade lite i mitt rum oxå om det gills haha. Passade även på att betala mina rkningar som jag har skjutit på ett bra tag, det gäller att passa på när lönen har kommit och jag har sagt till mig själv att ajg inte ska få fler betalningspåminnelser igen. Det är konstigt,under sommarlovet så hade jag tänkt att släppa allt och inte ha massa i huvudet, men jag kan verkligen inte det, har massa inbokat undr lovet som jag måste komma ihåg. Igårkväll så åkte mamma och jag till IKEA en snabbis oxå för att köpa nya kuddar till oss, nu förtiden blir jag inte längre glad av att vara på IKEA utan snarare bitter, jag vill flytta hemifrån!!!


Idag blir det en hemmadag igen, håller redan på att ruttna ihop, så tråkigt att bara sitta och inte göra någonting! Idag ska jag iallafall rensa bland mina ridkläder, har lovat mamma det så ska komma ihåg att göra det oxå, har till och med skrivit upp det haha! Just nu sitter jag i soffan och tittar lite på TV, men jag kan inte riktigt släppa min dröm jag hade inatt. Somnade till Carola igårkväll och så drömde jag så himla fina drömmar om henne inatt, fina fina Häggis <3 i september är det dags igen, första parkett är bokad!! Nu ska jag titta klart på programmet sen är det dags att ta tag i ridkläderna, ciao!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards