lyckopillerelin

Alla inlägg den 18 juni 2013

Av Elin - 18 juni 2013 21:48


Idag har det varit gaalet varmt här i Geneve. Om det inte blir en varm sommar i Sverige så har jag iallafall fått över 25 grader varje dag här, bättre än ingenting haha.  Sista hela dagen idag, riktigt tråkigt, men ska ändå bli skönt att komma hem. Idag gick vi upp vid 10 och åt frukost på ballkongen. Redan vid 12 var vi faktiskt på väg hemifrån idag in mot Geneve. 


Idag har vi varit turister nästan hela dagen. Åkte båt över sjön till stan för att kolla på den stora fontänen, vi stannade där ett tag och kollade på fåglar och allt möjligt, men framför allt för att få i oss vatten eftersom det var så galet varmt. 


       


När vi hade druckit vatten, vilat och chillat lite så fortsatte vi upp mot gamla stan och på vägen dit så stannade vi till  för att titta på ryska kyrkan, sedan vandrade vi vidare mot gamla stan och katedralen. Inne i gamla stan så stannade vi til och åt lite innan vi fortsatte, vi delade på en jättegod crepe med grädde och kiwi, gott i det varma vädret. 



När vi hade ätit så gick vi in i katedralen, en jättevacker kyrka som vi hade kunnat sitta kvar i hela dagen med tanke på att det var så svalt och skönt där haha.


     

    

               


Efter det så fortsatte vi med buss och spårvagn till FNhuset, där glömde ajg tyvärr att ta fram telefonen som kamera utan tog bara med systemkameran, ni får stå ut lite och vänta tills jag har laddat över alla foton till datorninnan ni får se allt hehe. När vi var klara och kände oss nöjda med det så åkte vi hemmåt med ett snabbt stopp och köte en kopp till mig. Restenav dagen så har vi bara suttit på balkongen och jäst. Det har ju varit så galet varmt idag så vi var ganska trötta när vi kom hem om man säger så. Sitter just nu på balkongen och fortfarande svettas för det är så varmt haha. Till efterrrät blev det idag glass och vattenmelon, perfekt för en snå här varm dag!


   


Har lite resefeber inför hemresan imorgon, men det ska nog gå bra. Nu resterande av timmarna ska jag bara vara social och njuta av tiden med Sunna, finste kompisen! <3 kram på er, återkommer imorgon när jag kommer hem.



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards