lyckopillerelin

Alla inlägg den 22 juni 2013

Av Elin - 22 juni 2013 18:44


Hej på er vänner. Idag har det varit en sån där slappardag som set alltid brukar vara dagen efter någon högtid med mycket fest. Midsommarkvällen avslutades kanske inte precis som jag hade föreställt mig, men det blev mysigt ändå med prat på bryggan till klockan 1. 


Lovade er ju att visa er hur tårtan blev, men det blev middag och efterrätt så pass sent igår så det blev aldrig av, därför bjuder ajg på en bild nu istället. Visst blev den fin!? Sååå god var den! Ännu godare var den idag, blev lite över så självklart så smaskade jag i mig en liten bit som fika hihi.


 


Annars så har det inte hänt så mycket. Sov till 11, sen har jag suttit ute på altanen med havsutsikt med filt och tjocktröja och läst, såå mysigt! Tog en paus vid 1 för att lyssna på Jonas Gardells sommarprat i P1, såå bra var det! Älskar verkligen sommar i P1, en fin tradition tycker jag! Stängde in mig i mitt rum senare på eftermiddagen och kollade på Skärgårdsdoktorn som jag missade igår, egentligen så vet jag inte varför jag tittar på svtplay när jag har alla serier hemma, men det är något med att längta och titta på bara ett avsnitt i veckan med familjen.


 


Precis innan middagen så gick jag över till familjen A för att lämna beasås och spel, passade på att stanna en stund och prata med barnen, vi får se om vi hittar på något att göra nu senare ikväll. Imorgon ska vi åka hem till stan igen, längtar faktiskt lite efter att få sova i min stora säng haha. Ha en bra kväll nu hörni, så höres vi imorgon. 


 

Mmm, så fin solnedgång från i torsdags <3



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards