lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Elin - 15 juni 2013 22:12


Hejsan på er alla snygga. tittar in här en sista gång för dagen tänkte jag. När Sunna och jag hade gjort oss i ordning vid typ 1 så gick vi en promenad runt i Nyon för att jag skulle få se hur det ser ut. Det är verkligen jättefint här med gamla byggnader och blommor. Självklart så hade jag kameran med så jag visar er bättre bilder sen när jag kommer hem, men just nu så får ni hålla er med Iphonebilder, som faktiskt oxå blir bra ;). Var en trevlig rundtur, med sol och mycket snack som alltid.


   

Fina vännen <3


       


Vi stannade vid en park och pratade en bra stund samtidigt som det var livmusik nedanför oss, men vid 4 kanske så var vi hemma och har spenderat resten av dagen på ballkongen ivärmen. Vi tog några glas rosé, åt choklad och snackade, är grymt lyxigt att det är så nära torget så vi har hört livemusik exakt hela kvällen och hör fortfarande så det var ruskigt mysigt måste jag säga! Vi beslöt oss för att stanna hemma och strunta att åka in till Geneve för strandfesten så det blev pizza till midag och nu sitter vi och tittar på film, igen haha! Så nu ska jag koncetrera mig på filmen hade jag tänkt. Kram på er, ha en bra kväll!


 

Av Elin - 15 juni 2013 12:21


God förmiddag på er allesammans. Blev ganska sent i säng igårkväll då vi kollade på film och typ snackade halva natten. Men jag tror nog att vid 2 så somande vi ganska fort hehe. Idag har vi inte planerat så jättemycket faktiskt. Vi kanske ska åka in till Geneve och titta, annars så stannar vi här i Nyon och kollar läget. Ikväll är det tydligen ett strandparty i Geneve så vi åker nog in dit och ser vad det är för något. Annars såhar vi inte så himla mycket planerat faktiskt. vi tar dagarna som dom kommer och vi njuter av att vi får se varandra igen, tänkt vilken tur jag har som har en sån fin vän som Sunna <3. 


Nu har vi fantiskt precis ätit frukost och vi håller på att fixa oss inför dagen. Ska strax gå ner och klä på mig bättre kläder, har fortfarande pyamas på mig hehe, tänkte bara slänga in ett inlägg innan vi drar. Återkommer ikväll med förhoppningsvis mycket bilder. He en bra dag hörni, det ska jag ha!


 



     

Lyxfrukost, haha ja jag vet att det bara är bilder på mat än så länge, men det ska nog bli ändring på det ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards