lyckopillerelin

Alla inlägg den 6 januari 2015

Av Elin - 6 januari 2015 07:46


Hej på er vänner. Bara några kvar av denna värme, sedan åker vi hem till kalla Sverige igen. Saknar er där hemma men klarar mig utan kylan känner jag ;). Idag har jag verkligen inte mått bra. Blev väckt och kände på en gång att jag inte var helt frisk. Ont i halsen, en hemsk huvudvärk och lite feberkänsla i kroppen. Jag tog en alvedon i hopp om att det skulle hjälpa, tyvärr så gjorde den inte det för jag har mått riktigt dåligt till och från hela dagen men så fort som jag äter något så mår jag lite bättre i någon timme innan det kommer tillbaka. Har liksom inte ätit eller druckit mindre än vanligt-tvärtom, så det känns som att jag inte kan skylla på blodsockerfall eller för lite vätska. Menmen, det är bara att bita ihop. Dagen började med att vi åkte mot Seal beach för att kolla hur det såg ut där. Det var fint, men inget speciellt över den stranden. Jag tycker fortfarande att Santa Monicas strand/pir var bäst av alla vi har varit på under resans gång.


Efter beachen så åkte vi vidare mot Hollywood igen. Denna gång till Beverly center, ett lyxigt shopping mall där vi gick omkring och tittade runt lite i, jag shoppade lite Victoria secretgrejer då det var massa rea och sjukt billigt jämfört med Sverige, bäst att passa på liksom! ;) När vi kände oss nöjda med det så gick vi tillbaka till bilen för att åka runt lite och kolla på kändishus. Vi åtke bland annat förbi Jennifer Anistons hus, paret Beckham, Britt Ekland, Clint Eastwood och tillsist men absolut inte minst då det var vakter som bad oss att vända när vi kom fram-Leonardo Dicaprio. Har tyvärr inte några bilder att bjuda på då det inte fanns så mycket mer än en grind, en vakt eller en häck att ta kort på när vi väl åkte förbi husen så bilderna blev så dåliga, Dicaprios hus vågade jag inte ens fota när vakten stod där och kollade på oss haha.
När man har hästabstinens ;)
 
Hem till lägenheten kom vi ungefär vid 17:30. Pappa och jag har tittat på film nu under kvällen och jag passade även på att börja packa ihop mina grejer redan nu ikväll så slipper jag göra det i vild panik i sista minuten. Imorgon ska jag nog följa med mamma en snabbis och handla och sedan ska jag njuta av solen resten av dagen. Nu är det sovdags, natti natti!
 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards