lyckopillerelin

Alla inlägg den 8 januari 2015

Av Elin - 8 januari 2015 20:21


Heej på er älskade ni. Tänk att man varje gång man varit utomlands inser gång på gång att borta är bra men hemma är bäst. I detta fall så är det verkligen så, förutom vädret då kankse. Vad bor vi i för något kallt land egentligen!? :) Sitter just nu i soffan med mjukisar, tjocktröja, fårskinnstofflor och filt samtidigt som vi precis tänt en brasa, men fryser ändå. Är sjukligt trött också så det gör ju inte saken bättre precis. Resan hem gick iallafall bra, det har blivigt ganska mycket väntan men det hör väl till I guess. Dock så har jag inte sovit mycket alltså, tror nog att jag sovit 30 minuter sammanlagt under hela resan. Det är verkligen inte kul att flyga när man har ont i hela kroppen! Nu när vi varit hemma i någon timme och jag har satt mig ned så känner jag mig nästan helt mörbultat, nästan som om jag ramlat av hästen eller något. Men jag antar att det beror på att man suttit i flygplanet i många timmar och att man är trött. Känns iallafall bra att vara hemma och jag längtar verkligen till jag kan börja ta tag i mitt liv igen, är så taggad inför detta år! Saknar också alla mina fina vänner som jag förhoppningsvis ska försöka få till varsin dejt med ganska så snart. Nu ska jag försöka att inte somna, kram på er så återkommer jag imorgon!


Det var så himla fint när vi åkte från Los Angeles

 


Den vänstra bilden är från flygplatsen i LA och den högra från Arlanda, har man hästabstinens så får man försöka fixa det så gott men kan ;).

 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards