lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 januari 2015

Av Elin - 15 januari 2015 15:47


God eftermiddag på er vänner. Sitter just nu i soffan i mjukiskläder med en stor kopp te och lyssnar på Helen Sjöholm. Idag har jag varit utanför huset och påbörjat mitt verkliga liv igen efter USA. Jag har ju mest varit hemma och inne i värmen sedan jag kom hem om man bortser från en tripp till Elin i lördags och två stallkvällar. Men idag har jag tagit mig ända bort till universitetet, tänka sig va!? ;) Under veckan så har jag försökt att käsa så mycket kurslitteratur som möjligt för att fatta vad det är för någon kurs vi läser och allt sådant, men har haft väldigt svårt att förstå utan någon att diskutera med och idag var det dags att se vad jag lärt mig. Åkte till universitetet på förmiddagen och har haft ett examinationsseminarium om juridik. Var sjukt nervös innan då det kändes som att jag inte lärt mig någonting, men när vi väl satte igång så var det inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det var precis som jag ville ha det, diskussioner med klasskamrater och sedan en slags redovisning. Vi alla gick därifrån godkända och väldigt lättade över det tror jag faktiskt haha. Har inget inplanerat att göra nu ikväll, tror faktiskt att jag har lyckats bli av med min jetlag nu också, en vecka senare! Nu ska jag njuta av att jag har fått helg, åtekommer!


Av Elin - 15 januari 2015 09:30


Åh, det kom upp ett sådant klockrent blogginlägg från en tjej som är drabbad av Hodgkins lymfom som jag bara måste få dela med mig av. Det handlar om 5 olika kommentarer som cancerdrabbade är trötta på att höra, oavsett om det är sagt av välmening. Tycker verkligen att alla borde läsa detta inlägg, gör det om du är drabbad för att inte känna dig ensam, eller gör det för att du nästa gång du möter en cancerdrabbad kan uttrycka dig på ett annat sätt :).


Klicka på bilden för att komma till inlägget :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards