lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2019

Av Elin - 11 februari 2019 15:03


Nu kommer det uppdateringen om Sannas fantastiska show. Är egentligen inte alls på humör att skriva om detta nu, är så himla ledsen av olika anledningar, men jag gör det i hopp om att jag kanske blir lite gladare av att tänka tillbaka på en fantastisk kväll!


Vi blev ett stort allsångsgäng som träffades vid Hamburger börs vid 17:30 i lördagskväll. Så härligt att vi ändå var så många! Kvällen började med middag tillsammans som vi hade förbeställt. Massa skratt, massa god mat och härliga samtal i väntan på att showen skulle börja vid 21.


Punktligt så startades showen vid 21 och vilket drag det var från början till slut! Det bjöds på show som bara den! Sjukt bra mix på låtar, både covers och såklart sina egna. Vilken himla röst hon har Sanna, man tänker inte på det på samma sätt på allsången, men jisses vad hon kan sjunga. Bra mellansnack och hon bjuder verkligen på sig själv hela tiden, humor så det bara stänker om det! Självklart så blev det lite allsång med i det hela också när texten på en av hennes låtar rullades i bakgrunden. Tiden gick så himla fort och efter 90 minuter så var det helt plötsligt slut, det kändes som att hon precis hade börjat haha. Ja, det var vekligen en bra blandning av humor, musikalitet både av henne och hennes fantastiska band, sjukt snygga kläder hade hon också måste jag säga! Finns det något som hon inte kan egentligen?! Har ni inte sett denna fantastiska show så gör det, ni kommer inte att bli besvikna!

Sjukt mycket konfetti i slutet så man knappt såg henne haha.


Efteråt så chansade vi på att vi skulle få träffa henne och när hon hörde att vi var där så ville hon så gärna träffas. Så tre och tre fick vi gå in och prata lite med henne. Så härligt att få krama om henne, berätta hur grym hon är också såklart längta lite till allsången ihop. Så himla fin hon är som tar sig tiden att ses trots att klockan var mycket och hon säkert var trött efter två shower på samma dag! Det går inte att inte älska denna kvinna!

Lyckan! <3

Av Elin - 10 februari 2019 19:07


God kväll på er finingar! Alltså, ber om ursäkt för att jag inte tittat in här tidigare idag, men har haft fullt upp från 8-nu typ.


Det har varit en sjukt intensiv dag, men rolig. Klockan stod på 7 och hann sova i ca 5 timmar iallafall efter igår. Har ju haft sjukt ont de senaste dagarna och likaså idag, så tog en taxi till Djursholms ridklubb för att spara mig lite. Det var dags för en inspirationsdag för ungdomar inom ridsporten och som sedan avslutades med clinic med Patrik Kittel. Vid 8 så var jag på plats och då var det dags att förbereda inför några timmar tillsammans med 150 ungdomar där Stockholms DUSisar och jag och några CUS-kollegor skulle jobba lite med det nya Trygg i stallet-materialet. Jättekul och så himla intressant att höra alla kloka ungdomars tankar om tuffa frågor om inkludering, sociala medier, sexuella trakasserier mm.


Efter lite lunch så var det dags för clinicen med Patrik. Vi fick lite VIP-platser med filtar och sköna stolar och var väldigt nöjda. Jag hade ju tänkt att åka hem efter ungdomsdagen, men valde att stanna kvar eftersom jag älskar Patriks clinicar. Han är så otroligt ödmjuk, pedagogisk, har massa humor och belyser så viktiga saker inom ridningen, prestation, misstag och lärdomar. Vid 17 så var dagen slut och jag åkte hemåt.

Kul att se honom rida lite också! :)


Nu är jag helt och hållet slut i kropp och knopp! Ska kolla klart på Så ska det låta, hoppa in i duschen och sedan så tror jag att det blir sängen. Imorgon kommer ett inlägg om Sanna Nielsens show från igår, det vill ni inte missa hihi!

Av Elin - 9 februari 2019 11:23


Hej på er vänner. Alltså, jag är så trött! Men jag har inget planerat förens ikväll så ska passa på att ta det lugnt så jag orkar med.


Igår då? Vilken kväll det blev! Efter att Jeppe och jag hade käkat lite middag så knallade vi vidare till Oscars, redo för Så som i himmelen. Han hade fått detta av mig i födelsedagspresent+julklapp (tänk vad snäll kompis jag är hihi.) Som vanligt så satt vi långt fram, på andra parkett. Att få plats på första raden på denna musikal var fasiken en omöjlighet när jag bokade, biljetterna går åt som in i bomben!


Denna gång så var det ganska mycket nytt. Detta är ju en av anledningarna till att det är kul att gå mer än en gång på samma sak, att man ser nya saker varje gång, pubilken är olika (igår så var det ett jäkla bra drag!) och som denna gång att någon är sjuk och man får se understudyn i. Tyvärr så var det Philip Jalmelid som var sjuk, han är ju helt briljant i rollen som Daniel men istället så var det Christopher Wollter som spelade den rollen. Var lite besviken i början, men sedan så började jag vänja mig och han gjorde det också sjukt himla bra! Jag har ju sett honom i ånga olika sammanhång på musikalscenerna så jag vet att han är grym! Rollen som Arne spelades denna gång av Morgan Alling istället för Björn Kjällman, men jag måste säga att Björn gjorde nog rollen lite bättre. Båda är ju såklart bra, men jag vet inte, det känns som att Björn har mer energi som rollen ska ha. Men den grymmasta av alla i denna uppsättning är nog Rikard Björk som spelar Tore. Så jäkla förtroendeingivande! Jag undrar hur länge han har studerat utvecklingsstörning, för han prickar rätt hela tiden på talet, på kropprörelser, på allt! SÅ. JÄKLA. BRA!

Rikard Björk!!


Malena Ernman är ju också helt fantastisk i rollen som Gabriella!



Efteråt så ställde vi oss vid sceningången och snackade lite med delar av gänget och sedan så åkte vi hemåt. Har ni inte sett denna fantastiska musikal än så gör det! Den berör på så många olika plan, musiken är så maffig och fantastiska musikalartister på scenen!

 

Av Elin - 8 februari 2019 14:53


Äntligen helg! En vecka med så otroligt mycket känslor. Kaos i ena sekunden, lite struktur och hopp i andra, minnesförluster, telefonsamtal i mängder, tjafs, stöttning, skratt, dåligt samvete, förvirring, förklaring. Ja, denna vecka har varit krävande. Har så ont, men kan inte sitta still. Vill massa men orkar inte. Skrattat, men varit ledsen. Hållit ihop på jobbet, men brutit ihop hemma otaliga gånger. Det är tufft. Det har varit en lång vecka känner jag och just nu undrar jag hur jag ska orka med helgen. Men jag kör på, för jag vill. Samvetet kan inte ställa in-kommer ändå ha ont och vara slut.


Min energi är som ett halvdåligt batteri. Ibland så lägger man ifrån sig batteriet och tänker att vilar det lite så fungerar det ett tag till. Sedan använder man samma batteri och det fungerar bra till en början och man börjar känna lite hopp, men efter ett tag så slutar det att fungera och tillslut så måste man ändå byta ut det. Lite så är det för mig. Jag tror att jag orkar, det känns bra till en början, men sen så försvinner orken sakta sakta och sedan däckar jag i princip. En natt med bra sömn, en dags vila eller en veckas vila när det är riktigt illa. Sedan på´t igen. Men redan efter första timmarna så börjar det om igen med det där halvdåliga batteriet. Så. jäkla. frustrerande!


Jaja, nu är det iallafall helg och jag har längtat i hopp om att jag får vila lite. Har varit en helt ok dag på jobbet iallafall med massa skratt och även allvar såklart :). Nu är jag så sjukt trött, men tänkte faktiskt försöka ta en liten tupplur nu efter att jag skrivit klart detta, sedan ska jag hoppa in i duschen, svira om till bättre kläder och åka in mot stan för musikal!

Fick en fin överraskning när jag kom till jobbet imorse, jag fick behålla den hihi.


Av Elin - 7 februari 2019 18:34


TORSDAG OCH SÅ ÄR DET BARA EN DAG KVAR TILL HELG!


Det var länge sedan som jag längtade så mycket efter en helg som denna vecka, dagarna har gått så himla segt och jag har varit helt och hållet slut! Kanske en timme under jobbdagen känns bra, då har jag helt ok med energi och känner mig något "fräsh" i hjärnan och kroppen, annars så är det tufft alltså. Vi får se hur länge jag orkar helt enkelt, men tar en dag och en vecka i taget. Idag har jag skrattat så otroligt mycket på jobbet iallafall och försökt att sprida bra energi när jag vet att mina kollegor har det lite kämpigt och jag inte riktigt räcker till för att hjälpa alla fast jag vill. Jajajaja, denna vecka har verkligen varit slö för min del. Jobbat, sedan hem och legat i soffan (har tvättat och diskat ikapp all smutsdisk också faktiskt!). Men imorgon blir det iallafall umgänge på kvällen inne i stan vilket jag ser fram emot! Nu blir det väl ett avsnitt av Law and order eller nått tror jag :).

   

Av Elin - 6 februari 2019 19:45

 

Bara för att jag vill att det ska bli sommar lite fortare ;).

 

- I sommar äter jag helst jordgubbar eller vattenmelon? Vattenmelon är en av mina cravings varje sommar!!

- I sommar har jag helst picknick i skogen eller vid vattnet?
- I sommar går jag hellre på en riktigt bra konsert men får leva med en regnig sommar eller ingen konsert men jag får vakna till solljus och fågelkvitter hela sommaren? Allsången, daaaaah!
- I sommar trampar jag hellre sönder solglasögonen eller får solkräm på kläderna?
- Hellre att min bikini åker av p.g.a lös knytning framför alla på stranden eller att mina hörlurar slängs ner i poolen?
- I sommar har jag hellre ful och ojämn bränna eller stora svettfläckar under armarna varje sommardag?
- Jag fyller hellre år på sommaren när nästan alla mina nära och kära är bortresta, eller jag fyller år i november när alla är närvarande? Trivs ganska bra med att fylla år i November haha.
- Jag åker på 2-veckors semester utan Wi-fi eller stannar hemma i Sverige med nätverk? Inte för nätverket, men älskar Sverige under sommaren!
- I sommar äter jag bara mjukglass i bägare eller mjukglass i våffla? Garanterat någon glass i bägare på allsången :).


 

Av Elin - 6 februari 2019 15:21


Hej på er vänner. Idag känns det som det har varit en helt ok dag faktiskt. En dag när jag inte riktigt orkar se allt så allvarligt. Ni vet när man egentligen är så förstörd i kropp och själ men man orkar inte bry sig. Orkar inte tänka, orkar inte känna. Så istället gör man det man måste göra, lyssnar med ena örat och skrattar och ler åt skiten istället, möter alla med ett leende och trevlig bemötande trots att alla kanske inte riktigt förtjänar det. Sköt ditt så sköter jag mitt litegrann haha, livet behöver inte vara 110% allvarligt hela tiden! Ja, jag har skitont efter jobbet idag, ja jag är skittrött och ja jag lär nog somna på soffan om en timme precis som jag gjorde igår. Men idag känns livet lite bättre, lite lättare. Kanske för att solen lyser, kanske för att det är onsdag, kanske för att jag bara har en bra dag, kanske för att jag lyssnat på massa bra musik under dagen. Skitsamma varför, ska försöka att behålla lite positivitet resterande av dagen och framför allt så ska jag försöka sluta att tänka om och varför utan bara ta en dag i taget. Ibland går det, ibland går det inte. Nu ska jag titta på serier och vila! Kram på er!

 

Av Elin - 5 februari 2019 21:51


Bjuder på en godnatt-hälsning :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards