lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 juli 2019

Av Elin - 15 juli 2019 21:33


Hej på er vänner! Måndag igen och idag stod allsångsfix på schemat! Somnade dock vid 4 imorse, så var gaaaaanska trött när jag klev upp ur sängen efter några timmar...


Menmen, började med att göra skyltar inför veckan, dock så är det inte så jättemånga bra artister, men två nya blev det iallafall, så får vi se hur det blir nästa vecka istället hehe. Gjorde någon timmes paus i skrivandet och så åkte jag och mamma till IKEA, jag behövde kolla säng och så hittade jag lite annat också. Sedan kände jag att jag var tvungen att hitta bra regnbyxor, har ställt in mig på att det ska regna varje tisdag denna sommar så då baskemej ska jag ha BRA regnkläder! Hittade dessutom en varm och skönt tjocktröja som jag har med mig imorgon! Här ska det inte bli blött och frysas haha.


När jag kom hem igen så fortsatte jag med skyltarna, förberedde packningen och sedan har jag bara tagit det lugnt! Nu tänkte jag sätta på en film och sedan är det sängen som kallar! Hörs imorgon bitti på väg till Skansen!

Av Elin - 15 juli 2019 03:38


Första natten inne i stan igen efter några härliga dagar på landet och jag har redan ångest, är stressad och kan inte sova. Blir så less på att livet bara sköljer över mig igen när jag kommer in till stan. Jag får ingen ro trots att jag är så himla trött för jag har så ont! Snart känns det som att jag kan skita i att somna, solen går ändå upp snart och det blir ljust. Vill bara stoppa tiden just nu, dagarna går alldeles för fort och jag hänger liksom inte med, hinner inte planera, känna efter, andas och bara vara. Hur är det möjligt att jag känner mig så stressad fast jag har semester?! Ibland tror jag att jag håller på att bli galen, på riktigt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards