lyckopillerelin

Alla inlägg den 24 juli 2019

Av Elin - 24 juli 2019 21:39


God kväll på er vänner! Nu är det typ perfekt väder ute känns det som haha, men jag ska inte klaga på värmen, har saknat den! Synd bara att jag inte kan njuta av den ute på landet bara, men har massa annat skoj att se fram emot hemma i stan ändå så det är helt ok. Idag har det varit en lugn dag eftersom jag är så allsångsbakis från igår hehe, har bott i rullstolen hela tiden som jag varit hemma typ, försökt att näka att det inte är någon stress, att det är ok om allt tar lite längre tid. Men tålamodet är ju sådär om man säger så haha, men jag kämpar på! Det enda vettiga jag gjort idag är typ att hänga med Lisa, vi möttes upp här i Vällingby, köpte lite vattenmelon och varsinn kaffe, sedan gick vi ned till parken (eller ängen kanske det snarare är hehe) och så satte vi oss under ett träd och bara snackade massa! Det var ett tag sedan som vi sågs, så kändes som att vi hade sjukt mycket att prata om! Efter ett X antal timmar så kramade vi om varandra och jag gick hemåt. Nu sitter jag och tittar på Wallander och skriver skyltar inför nästa veckans allsång, sedan blir det sovdags! Kram på er!

Mums!


Nä, Wallander var det ja!

Av Elin - 24 juli 2019 12:08


Nu tycker jag att tiden går lite fort va! Vi är liksom redan förbi program 5!


För mig så Började dagen tufft. Mådde så fruktnsvärt dålig när jag vaknade! Hade ont och lite annat. Trodde först att jag inte skulle palla med dagen när jag satt på tunnelbanan, mådde illa och var nästan tvungen att fokusera på att andas för att typ inte spy haha, det gjorde ju också att jag inte var så himla taggad. Men när jag väl var framme vid Skansen så tog jag lite värktabletter och sakta men säkert så började det bli bättre.

Gomorron, gomorron!


Väl uppe så var det bara att sätta sig ned och göra sig redo för en varm och lång dag uppe på Solliden. Tyvärr inte superbra artister denna vecka enligt mig, men det är ju alltid någon eller något som sticker ut som gör dagen värd att vara där för! Det var verkligen perfekt väder denna vecka måste jag säga! Inte för varmt och inte heller för kallt, var lite orolig på eftermiddagen att det skulle bli regn, men det slapp vi! Jag fick en liten dipp efter genrepet, men det blev bättre efter lite pepp från olika håll! Annars så råder det lite irritation på Allsången varje vecka, inte riktigt samma känsla utan många som förstör och beter sig illa, men vi har iallafall roligt i allsångsfamiljen, så får fokusera på det hihi.

Köpte en cykelkorg på Biltema förra veckan, perfekt att ha i det som är viktigast en allsångsdag hihi!


Åkervinda


Sanna Nielsen, Kim Sulocki, Sussi Eriksson och Andreas Nilsson i ett medley, så himla bra!


Imenella


Smith & Thell


Sanna och Hanna hehe


Sven-Ingvars


Skuggpaus!


Sedan var det dags för sändning, Sanna strålade i sin klänning! Så vacker! Det blev ett bra drag och jag lovade att vinka till  ett gäng, så det var jag ju tvungen att hålla, det gick väl inte att missa va? Hahaha!

Spänn fast säkerhetsbältet, för nu åker vi! Haha!


Knasfamiljen eller allsångsfamiljen hihi


Vink vink haha


När man tar i från tårna även på eftersändningen haha!


Idag är jag en aaaaaaning allsångsbakis känner jag, trött i kroppen och kör med rullen här hemma för att vila foten. Men har inte alls lika ont denna vecka som förra. Då kom jag knappt upp från sängen på onsdagen. Idag blir det vila och häng med Lisa!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards